Felkészülés: utolsó meccsét is megnyerte a Puskás Akadémia

Vágólapra másolva!
2021.06.25. 19:44
null
Mindhárom meccsét megnyerte a Puskás Akadémia (<a href="https://www.pfla.hu/?q=news/11679" target="_blank">Fotó: pfla.hu</a>)
A Puskás Akadémia lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az ausztriai edzőtáborban, Ottensheimben. Hornyák Zsolt csapata a szlovén bajnokság nyolcadik helyezettje, az NK Aluminij ellen is győzött, 1–0-ra.


A Puskás Akadémia számára kiválóan sikerült az ausztriai edzőtábor. Az osztrák FC Juniors OÖ és a román bajnok CFR Cluj legyőzése után a szlovén bajnokság nyolcadik helyezettje, az NK Aluminij ellen is nyert.

Bár az első félidőben is jobban játszott a magyar együttes, túl sok helyzet nem alakult ki. A második játékrészben a PAFC még lendületesebben futballozott, és a fölény az 58. percben már gólban is megmutatkozott, ezt a brazil Weslen Júnior szerezte. A Juninho becenévre hallgató támadónak ez volt az első találta az első csapatban.

A továbbiakban már nem változott az eredmény, a Puskás úgy nyerte meg mindhárom meccsét, hogy egy gólt sem kapott.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PUSKÁS AKADÉMIA–NK ALUMINIJ (szlovén) 1–0 (0–0)
Ottensheim (Ausztria)
PUSKÁS AKADÉMIA:
Markek – Major G., Szolnoki, Stronati, Deutsch L. – Mim, Corbu, Posztobányi – Komáromi, Gruber, Kiss T. Csere: J. Nunes, Spandler, Ominger, Skribek, Weslen Júnior., Hosszú Z., Ganbajar.
Gólszerző: Weslen Júnior

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik