Videó: Hamarosan a Santosba is visszatérhetek... – Pelé jobban van

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.09.22. 11:39
null
Pelé állapota javult, már a szobabiciklire is felült (Fotó: Getty Images)
A legendás brazil csatár, Pelé a hivatalos Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amelyben arról tájékoztatta követőit, hogy már sokkal jobban van.


A 80 éves legendát még a múlt hét elején engedték haza az Albert Einstein klinikáról, de hamar romlott az állapota, így megelőző intézkedésként visszakerült az intenzív osztályra.

Nem sokkal később a lánya is elmondta, hogy szépen javul édesapja állapota, most pedig maga az ikonikus csatár is üzent a hivatalos Instagram-oldalán.

„Barátaim, ezt a feleségem által készített videót küldöm most nektek, hogy megosszam veletek örömömet. Szeretettel és bátorítással vagyok körülvéve, hogy mindennap jobban érezzem magam. Ha így biciklizek, akkor hamarosan a Santosba is visszatérhetek, nem gondoljátok?” – viccelődött, s egyben nyugtatott meg mindenkit Pelé a videó leírásában.



Pelé három héttel ezelőtt a koronavírus-járvány miatt elhalasztott rutinvizsgálatokra érkezett a Sao Pauló-i kórházba, ahol észlelték a problémát, majd műtét során eltávolítottak egy gyanús elváltozást a vastagbeléből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik