T. J. 2021.10.19 16:15 Frissítve: 2021.10.19 16:24

Topolya: már nem Mladen Krsztajics a vezetőedző

Az elkövetkező időszakban Mirko Jovanovics, a Topolyai SC sportigazgatója irányítja a szerb Szuperligában szereplő észak-bácskai együttest, miután a klub és az eddigi vezetőedző, Mladen Krsztajics együttműködése véget ért – áll a TSC közleményében.

Mladen Krsztajics távozott a Topolyától (Fotó: FK TSC)

 

„A TSC nagyon büszke arra a tényre, hogy Mladen Krsztajics nagyon nehéz időszakban irányította a csapatot, és hálás mindenért, amit a vezetőedző tett a klubért, azonban a jó idénykezdés után sorozatban következett néhány gyengébb eredmény, ami azt eredményezte, hogy közös megegyezés született arról, hogy a kispadon változtatásra van szükség” – olvasható a közleményben, amely arra is kitért, hogy Jovanovics még Krsztajics érkezése előtt a tragikus hirtelenséggel elhunyt Szabó Zoltán segédedzője volt, s mostantól ő irányítja az együttest, egészen addig, míg ki nem nevezik az új edzőt.

„Krsztajics nagyon érzékeny pillanatban vette át a csapatot, és figyelembe véve valamennyi nehézséget a lehető legtöbbet hozta ki az adott helyzetből, ezért örökre hálásak leszünk neki, és a szakítás miatt nem fog meginogni a barátságunk” – mondta Zsemberi János, a TSC elnöke, hozzátéve: ebben az átmeneti időszakban a legjobb megoldás, hogy Mirko Jovanovics üljön le a kispadra, ő kiválóan ismeri a játékosokat és a klub működését is, valamint a célokkal is tisztában van.

Együtt igyekszünk majd motiválni a csapatot, hogy kihozzuk a játékosokból a legjobbat, és hogy túl legyünk ezen az eredmények miatti válságos időszakon” – közölte Zsemberi.

2021.11.26 18:20:04

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

1998-ban hazai közönség előtt vezette világbajnoki címig a francia labdarúgó-válogatottat.

2021.11.26 23:00:02

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A korábbi válogatott csatár profi karrierje során egy-egy mérkőzésen a védők darálójában teljesített kocogva, sprintelve, felugorva, megindulva körülbelül hét kilométert (feltéve, hogy végig a pályán volt), s ha ezt az adatot vesszük alapul, akkor az Athén–Spárta–Athén futása során zsinórban hetven egykori meccspenzumát tudta le 95 óra leforgása alatt.

2021.11.26 20:36:05

Minden más foci CS. B.

Dróth Zoltán a kispadon kezdett, de a 29. percben azért vállalt egy gólt.

2021.11.26 14:51:20

Minden más foci CS. M.

Kleinheisler László kezdett, csapata a 88. percben fordított, majd a hosszabbításban is betalált.