Topligák: unatkozott az edzőtáborban, ma már Messinek szállít

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.25. 14:09
Kai Heerings neve aligha mond sokat egy átlagos nézőnek. A 29 esztendős védő jelenleg a holland élvonalban szereplő Fortuna Sittardban futballozik, és amikor nincs pályán, sógorával közös vállalkozását igazgatja: a világ legjobb játékosainak ad el saját fejlesztésű hordtáskákat, hogy azok bárhol, bármikor konzolozhassanak csapattársaikkal. Amilyen egyszerű, olyan sikeres az ötlet. Már Lionel Messi is tőle rendel.

Néha tényleg a legegyszerűbb ötletek válnak be a legjobban…

Heerings a nyári edzőtáborokban és a meccsek előtti, utáni hosszú utazásokon gyakran nem tudta mivel elfoglalni magát, s azt vette észre, a csapattársai is gyakran a telefonjukat nyomkodják, és azon játszanak. Ez adta az ötletet, hogy építsen egy saját hordtáskát a konzoljához. Egy telepet, egy monitort és egy Playstationt épített be egy bőröndbe, majd elvitte magával edzőtáborba.

Elég népszerű hely volt a szobám abban a néhány napban” – emlékezett vissza.

#Repost @ed_dzeko with @repostapp. ・・・ On the way to Florence In viaggio per Firenze. @toniruediger @alessandroflorenzi @miralem_8 #jzdesign #fifa16 #ontheroad #gamecase #playstation

93 Likes, 11 Comments - Game Case by JZDesign (@jzdesign_gamecase) on Instagram: "#Repost @ed_dzeko with @repostapp. ・・・ On the way to Florence In viaggio per Firenze...."


A különleges szerkezetnek hamar híre ment a játékostársak körében, akik újabb és újabb darabokat szerettek volna maguknak. Heerings ötlete előbb Hollandiában, majd Európa-szerte népszerűvé vált. A futballista pedig megalapította a JZD Designt.

Az első igazán nagy név John Terry volt, ha jól emlékszem, nyolcat is rendelt” – mesélte a SPORTbible megkeresésére a védő. Azóta olyan vásárlói voltak, mint Sergio Agüero, Lionel Messi, Kylian Mbappé vagy Edin Dzeko. S nem állt meg a futballistáknál, szállított már a Formula–1-es világbajnokLewis Hamiltonnak vagy épp a feltörekvő Max Verstappennek.

F1 World Champion @lewishamilton with his custom made Game Case while travelling the world.. Gaming on the go

109 Likes, 1 Comments - Game Case by JZDesign (@jzdesign_gamecase) on Instagram: "F1 World Champion @lewishamilton with his custom made Game Case while travelling the world.. Gaming..."

#Repost @maxverstappen1 ・・・ Did quite a few laps today #F1Testing

157 Likes, 6 Comments - Game Case by JZDesign (@jzdesign_gamecase) on Instagram: "#Repost @maxverstappen1 ・・・ Did quite a few laps today #F1Testing"

Az azért elég király dolog, amikor az átutalásnál azt olvasod, L. Messi” – tette hozzá.

Az üzlet, amely szájhagyomány útján indult, az eligazoló csapattársak vitték a hordozók hírét új klubjaikhoz, mára akkorává nőtt, hogy erre a FIFA-játékokat készítő EA Sports is felfigyelt – közös akciókat szerveznek.

Goodluck today @equipedefrance

215 Likes, 1 Comments - Game Case by JZDesign (@jzdesign_gamecase) on Instagram: "Goodluck today @equipedefrance"

Custom made Game Case 2.0. Check out the website for more information!

138 Likes, 4 Comments - Game Case by JZDesign (@jzdesign_gamecase) on Instagram: "Custom made Game Case 2.0. Check out the website for more information!"

Egy 19 colos monitorral szerelt táskáért 700 eurót kérnek, a 24 colos extra verzióért 200 euró felárat kell fizetni – ebben magának a játékkonzolnak az ára még nincs benne.

„Tudjuk, hogy az ár kissé magas. Az egyik célunk, hogy a jövőben ezen csökkenteni tudjunk. A másik, hogy megmaradjunk ugyanolyan családi vállalkozásnak, mint ahogyan indultunk. A minőségből nem adunk, csak a darabszám ugrott új szintre" – magyarázta a futballista, aki idén 19 bajnokit a való életben is végigjátszott a holland élvonalban.

Mérkőzésről mérkőzésre utazva pedig ki tudja még hányat a virtuális térben…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik