Sepsi OSK: erdélyi riválistól érkezett válogatott játékos

Vágólapra másolva!
2020.08.18. 14:09
null
Fotó: Sepsi OSK Facebook
Erdélyi riválisától érkező guineai válogatott középpályást igazolt a Sepsi OSK: a 31 éves Boubacar Fofana az elmúlt két idényben Medgyesen futballozott, és 55 mérkőzésen két gólt szerzett a Gaz Metan színeiben.

 

A portugál útlevéllel is rendelkező Boubacar Fofana volt már a Moreirense, a CD Nacional, a Tondela és a Gondomar, valamint a szaúd-arábiai al-Ettifak és al-Kalidzs játékosa is.

Az erőteljes felépítésű, 193 centi magas játékos 2014 óta 18 mérkőzésen lépett pályára szülőhazája válogatottjával, tagja volt a 2015-ös és 2019-es Afrikai Nemzetek Kupájára nevezett keretnek is, de az utóbbi tornán nem küldték pályára.

Fofana érkezése mellett két játékosától ideiglenesen megvált a székelyföldi csapat: a középhátvéd Daniel Celea és a szélső Tomás Diaz a következő idényben kölcsönben a Chindia Targoviste együttesében szerepel majd.

Kedd este a Sepsi lejátszotta egyetlen felkészülési mérkőzését a hétvégén induló új bajnoki idény előtt, amelyen Kovács Lóránt, Nicolae Carnat és Gabriel Vasvari góljaival 3–0-ra legyőzte a Liga 2-es FK Csíkszeredát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik