PSG: Pochettino Párizsba vinné Messit – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2020.12.26. 16:42
null
Lionel Messi a PSG-be szerződhet? (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain vezetőedzői pozíciójának legnagyobb várományosa az argentin Mauricio Pochettino, aki a Le Parisien inormációi szerint kinevezését követően szinte azonnal nekilátna, hogy honfitársát, Lionel Messit Barcelonából Párizsba csábítsa.

 

A Le Parisien francia újság információi szerint, haMauricio Pochettinót nevezik ki a Paris Saint-Germain vezetőedzőjének, akkor az argentin szakember mindent megtesz majd érte, hogy Párizsba csábítsa honfitársát, a hatszoros aranylabdás Lionel Messit Barcelonából.

Pochettino egybehangzó sajtóhírek és a fogadóirodák szerint is a legesélyesebb, aki Thomas Tuchel helyére léphet a PSG kispadján. A német vezetőedzőt a sajtó szerint menesztették, de a francia klub ezt hivatalosan még nem erősítette meg.

Az argentin tréner 2001 és 2003 között a Paris Saint-Germain játékosa volt, edzőként pedig irányította Spanyolországban az Espanyol, Angliában pedig a Southampton és a Tottenham Hotspur együttesét is, utóbbival 2019-ben Bajnokok Ligája-döntőbe jutott.

Lionel Messi távozása kapcsán eddig a legtöbben a Manchester Cityt emlegették, de mivel a leendő vezetőedző a honfitársa, és mivel jó barátja, egyben korábbi csapattársa Neymar is a PSG-nél szerepel, így Párizsba is vezethet az útja, ha elhagyja Barcelonát.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik