PSG: „Blanc egy pu.ci” – nagy bajban a meggondolatlan védő

Vágólapra másolva!
2016.02.14. 15:10
A francia élvonalban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain labdarúgója, Serge Aurier nagy bajba került, mert szombat este olyan videót posztolt, amelyen csapata több játékosát és vezetőedzőjét, Laurent Blanc-t is inzultálta. A Chelsea elleni BL-meccsen biztosan nem léphet pályára.

Serge Aurier szombat este élő videoközvetítésben válaszolt rajongói kérdésekre. A szurkolók többek között a csapattársait és a gárda edzőjét, Laurent Blanc-t érintő kérdéseket is feltettek, amire az elefántcsontparti futballista meghökkentő őszinteséggel válaszolt...

Arra a kérdésre, hogy „Laurent Blanc nyal-e Zlatan Ibrahimovicnak", azt felelte, hogy egyáltalán nem ez a helyzet, hanem az, hogy Blanc a főnök, aki a „tökeinél fogva irányítja Ibrahimovicot".

Amikor azt kérdezték tőle, hogy a PSG edzője „meleg-e", azt válaszolta, hogy nem, hanem egy „pu*ci".

Az együttes háza táján gyakran felvetődő kapuskérdésről is megosztotta a véleményét a rajongóival. Aurier szerint Kevin Trapp jobb kapus, mint Salvatore Sirigu, akinek szerinte „vége van" a PSG-nél.

A videóban az elefántcsontparti labdarúgó Gregory van der Wielt, Edinson Cavanit és Ángel Di Maríát is kritizálta.

A Twitter felrobbant a videó megjelenését követően, és Aurier hiába törölte, az hamar újra megjelent a Youtube-on. A PSG az esetre reagálva, két nappal a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzése előtt határozatlan időre eltávolította a keretéből az afrikai légióst.

Aurier-nek már korábban is meggyűlt a baja a közösségi médiával. Mint beszámoltunk róla, a futballistát a 2014–2015-ös szezonban három meccsre eltiltották, mert a Chelsea elleni BL-nyolcaddöntőt követően egy, a Facebook-oldalára feltöltött videofelvételen szidalmazta a játékvezetőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik