Női futball: ügyvédjén keresztül reagált a vádakra a PSG-játékos

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.12. 19:16
null
Aminata Diallo szerint koholt vádak csapdájába esett (Fotó: AFP)
Szerdán beszámoltunk arról a hihetetlen történetről, miszerint a PSG női labdarúgócsapatának játékosa, Aminata Diallo állítólag felbérelt két ismeretlen személyt, hogy megsebesítsék csapattársát, Kheira Hamraouit, amiért „elvette a játékperceit”. A versailles-i rendőrség által szerdán őrizetbe vett Diallo pénteken az ügyvédjén keresztül reagált a vádakra.

 

A francia L'Équipe szerdai beszámolója szerint november 4-én két maszkos férfi vascsövekkel támadt rá a PSG francia középpályására, Kheira Hamraouira. A támadás mögött a szintén francia, 26 esztendős posztriválisa, Aminata Diallo állhat, aki azért orrolhatott meg csapattársára, mert a szerződtetése óta kevesebb játéklehetőséghez jut.

35 órával őrizetbe vétele után adott nyilatkozott ügyvédjén keresztül Diallo. Szerinte mindössze a média által gyártott koholt vádakról van szó.

„Aminata Diallo szánalmasnak tartja, hogy a média mesterségesen generált drámai helyzetet a Kheira Hamraoui és közte lévő rivalizálásból. Az állítások köszönőviszonyban sincsenek a valósággal – idézte az AFP-n megjelent ügyvédi nyilatkozatot az RMC Sport. Azóta több terhelő bizonyítékot is találtak a nyomozók, melyek nem köthetők az ügyfelemhez.”

A játékos képviselője hozzátette, Diallo jelenléte nélkül válaszolt a hatóság valamennyi kérdésére, s csütörtök délután úgy hagyhatta el az őrizetet, hogy nem emeltek ellene vádat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik