Nem bírt egymással a két nyeretlen a csoportunkban

RUSZNÁK GYÖRGYRUSZNÁK GYÖRGY
Vágólapra másolva!
2020.09.06. 20:31
null
Gyűrték egymást a csapatok, de gólt nem sikerült elérniük (Fotó: AFP)
A Nemzetek Ligájában egyaránt vereséggel rajtoló Szerbia és Törökország Belgrádban találkozott, és nem túl színvonalas találkozón gól nélküli döntetlenre végzett egymással. A szerbek lényegében egy félidőt emberhátrányban játszottak Kolarov kiállítása miatt.

 

B-LIGA
3. CSOPORT
Szerbia–Törökország 0–0
Belgrád,Rajko Mitics Stadion,zárt kapuk mögött.Vezette:Kulbanov (fehérorosz)
Szerbia:Rajkovics – Milenkovics, Pavlovics, Kolarov – Radonjics (Djuricsics, 87.), Lazovics (Gacsinovics, 27.), Gudelj, Makszimovics (S. Mitrovics, 61.), Kosztics – Tadics – A. Mitrovics.Szövetségi kapitány:Ljubisa Tumbakovics
Törökország:Günok – Celik (Sangaré, a szünetben), Söyöncü, Kabak, Kaldirim – Tufan, Kökcü (Ünder, 60.) – Tekdemir, Ünal (Yilmaz, 78.), Yazici – Karaman.Szövetségi kapitány:Senol Günes
Kiállítva:
Kolarov (49.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Mindkét csapat vereséggel kezdte a Nemzetek Ligáját, ezért Belgrádban adódott lehetőségük a javításra. Az első félidőben viszont többnyire tanácstalan birkózást láthattak a tévénézők – hiszen a stadionba nem látogathattak ki –, helyzetek elvétve voltak, azok is inkább csak helyzetecskéknek voltak nevezhetőek. Talán a törökök voltak kicsit aktívabbak, de ez nem ért gólt a rendkívül unalmas első félidőben.

A második félidőben mindjárt az elején megfogyatkozott a hazai csapat. Kolarov durva szabálytalansága sárgát ért, mivel azonban neki ilyenből volt már egy, jött a piros is. A kiállítás után a törökök játszottak fölényben, hosszan passzolgattak a szerb tizenhatos előterében, de a játékukból hiányzott az elképzelés.

A szerbek szórványos ellenakciói viszont semmilyen veszélyt sem hordoztak. Az volt a szerencséjük a hazaiaknak, hogy az ellenfelük is látványosan szenvedett. Az utolsó néhány percre megélénkült a találkozó, úgy tűnt, végre a gólról sem kell lemondanunk, de hiú volt az ábránd, maradt a 0–0.

Ezzel már mindegyik csapat szerzett pontot a csoportunkban, legközelebb következik a Szerbia–Magyarország és az Oroszország–Törökország találkozó.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A csoport másik mérkőzésén
MAGYARORSZÁG–Oroszország 2–3(0–2)

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Oroszország226–3+36
2. MAGYARORSZÁG2113–303
3. Törökország2110–1–11
4. Szerbia2111–3–21

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik