NK Osijek: újra komoly erőpróba – ezúttal Splitben a bajnokságban

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2021.07.24. 19:51
null
Kleinheisler Lászlóval a soraiban nyerne az eszéki csapat Splitben (Fotó: Tumbász Hédi)
Pénteken a horvát NK Osijek labdarúgó együttese charterjárattal Splitbe repült, ahol a Hajduk elleni bajnokijára készül.

 

A horvát rangadót vasárnap 21 órától rendezik, Nenad Bjelica együttesére ráadásul egy magabiztos spliti legénység vár, soraiban vélhetően Lovrencsics Gergővel.

A Kleinheisler Lászlót foglalkoztató eszékieknél sincs megállás, a lengyel Pogon elleni 0–0-s találkozót követően a horvát bajnokságot ott folytatnák, ahol a Sibenik elleni 3–0-s sikerükkel az első körben abbahagyták.

„A cél az, hogy Eszékre a három ponttal térjünk haza” – fogalmazott a spliti meccs előtt klubja sajtótájékoztatóján Nenad Bjelica, az NK Osijek vezetőedzője.

„Összességében, nem hiszem, hogy amit a Pogon ellen nyújtottunk, amiatt szégyenkeznünk kellene, de abban is biztos vagyok, hogy már a Hajdukkal szemben is jobb játékot nyújtunk és jobb eredményt is érhetünk el. Legutóbb a Poljudon nyerni tudtunk, ugyanakkor a Hajduk remek formát mutatott az európai porondon, szurkolóik támogatásával mindent megtesznek a három pont megszerzéséért, ugyanakkor nekünk is hasonló a célunk. Hiszek a csapatomban és abban, hogy a győzelmünkhöz megvan bennünk a kellő minőség és energia. Vasárnapig még meglátjuk, miként sikerül regenerálódni azoknak a játékosoknak, akiknek akadtak nehézségei, sérülései Lengyelországban, de azt már többször is elmondtam, hogy bő keretünk van, kellő minőséggel, mellyel lehet arra alapozni, hogy magas nívón teljesítve ezúttal is három ponttal térjünk haza Eszékre.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik