Marseille: Casoni dühös, de nem biztos, hogy vállalná

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.01. 11:14
Szakmai és pénzügyi szempontból is nehéz helyzetben van az Olympique Marseille, és a patinás dél-franciaországi labdarúgócsapat szurkolói körében már a korábbi Videoton-tréner, Bernard Casoni esetleges edzői kinevezése is beszédtéma.

„A legnagyobb probléma az, hogy senki sem tud semmit, mert a vezetőség nem kommunikál világosan. Azt sem lehet egyértelműen tudni, hogy a klub közelgő eladásáról szóló hírek igazak-e vagy sem. A szurkolótábor ennél sokkal többet érdemelne” – idézi a footballclubdemarseille.fr a fejlemények láttán meglehetősen elkeseredett és dühös Bernard Casonit.Bernard Casonit.

A honlap emlékeztet, hogy amióta befejezte kevéssé sikeres tevékenységét a Videotonnál, az OM nagy játékosegyéniségei közé tartozó Casoni nem edzősködik – adott esetben, ha a kritikák kereszttüzében lévő spanyol vezetőedzőt, Míchelt leváltják, ő is lehetne az utódja.

„Még senki sem beszélt velem erről – mondta a felvetésre a marseille-i csapatot beugróként, néhány hónapig (1999–2000) már irányító Casoni. – Hogy vállalnám-e? Minden a körülményektől függ. Valódi szakmai klubkoncepció nélkül, az idény végéig szóló megbízással nem lenne semmi értelme. Mindenekelőtt határozott klubvezetésre és hosszú távú tervezésre van szükség.”

A Marseille a legutóbbi 15 fordulóban csupán két győzelmet aratott, és a francia bajnoki tabella 12. helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik