Liga 2: gól nélkül zárt a Csíkszereda és a Dinamo Bucuresti

Vágólapra másolva!
2022.11.03. 21:58
null
Küzdelem volt, gól nem (Fotó: Pál Zoltán / FK Csíkszereda)
Szinte napra pontosan négy évvel a két csapat legendás, „csíki csoda” néven elhíresült kupamérkőzése után csapott újra össze az FK Csíkszereda és a Dinamo Bukarest. Az eredmény ezúttal is döntetlen lett, ami immár nem a székelyföldi csapatra, hanem a másodosztály középmezőnyébe visszasüllyedt bukarestiekre hízelgő.

„A lelátó magasabb a színvonalnál” – jegyezte meg valaki már az első félidőben, miután több mint fél órát kellett várni az első kaput eltaláló lövésre, amely a csíki center, Jelena Richárd nevéhez fűződött. A mintegy 150 vendégszurkoló előbb hanggránátokkal, majd magyarellenes bekiabálásokkal próbálta fokozni a hangulatot, ketten közülük még a hazai nézők közé is bejutottak, ezért kivezették őket.

Az első félidő végén Alexandru Pop lesről lőtt a hazai kapuba, megadva ezzel a második alaphangját, amelyben jóval aktívabb volt a vendégcsapat. A Dinamo főleg a csíki védelem bal oldalán támadott veszélyesen, Buhaescu sarkazása kevéssel ment mellé, a végjátékban pedig Ghezali két lövését is védte Gyenge Szilárd.

A hajrára teljesen beszoruló FK meccslabdája pedig Soufiane Jebari lábában maradt, akinek első lövését a kapus, a másodikat pedig a védők blokkolták.

ROMÁN LIGA 2.
13. FORDULÓ
FK Csíkszereda–Dinamo Bucuresti 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik