Légiósok: megfelelő ajánlat esetén elengedhetik Holendert

Vágólapra másolva!
2021.12.26. 15:02
null
Holender távozhat a télen (Fotó: Holender Filip, Facebook)
A Telegraf szerint a szerb labdarúgó-bajnokságban szereplő Partizan Beograd a téli átigazolási időszakban megválhat magyar légiósától, Holender Filiptől, ha a játékos és a klub számára egyaránt megfelelő ajánlat érkezik.

 

A Telegraf úgy tudja, a Partizan azt is tudatta a magyar játékos képviselőivel, hogy ha nem érkezik ideális ajánlat, akkor Holender maradhat, hiszen hosszú távú, 2024-ig szóló szerződése van a klubbal.

A 27 éves szélső 2019-ben a Honvédot elhagyva csatlakozott a Luganóhoz, majd 2020 októberében kölcsönvették, az idei nyári átigazolási időszakban pedig végleg megvásárolták a belgrádiak.

Az elmúlt idényben a fekete-fehérek egyik alapembere volt, 33 tétmérkőzésen 9 gólt és 4 gólpasszt jegyzett, ám az utóbbi időben részben sérülései, részben posztriválisai kiemelkedő teljesítménye miatt kevesebb játéklehetőséghez jutott.

Mint ismert,a szerb Szuperligából egyedül Holender Filip vett részt az idei nyári Európa-bajnokságon, így a magyar válogatott játékos lemaradt klubcsapata felkészüléséről, ám már július 9-én visszatért ahhoz, noha eredetileg július 12-éig a szabadságát töltötte volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik