Légiósok: Holender beáldozta pihenőjét a Partizanért

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.07.12. 16:51
null
Holender Filip nagyon jól érezte magát az Európa-bajnokságon (Fotó: AFP)
A szerb Szuperligából egyedül Holender Filip vett részt az Európa-bajnokságon, így a magyar válogatott játékos lemaradt klubcsapata, a Partizan Beograd felkészüléséről, ám már július 9-én visszatért csapatához, noha eredetileg július 12-éig a szabadságát töltötte volna.

 

Holender Filip a vártnál hamarabb tért vissza a Partizan Beogradhoz, mivel szeretné minél előbb felvenni a ritmust, és július 22-én már a továbbjutás kivívásához segítené csapatát a Dunaszerdahely elleni Ekl-selejtezőben.

A magyar támadó a Telegrafnak adott interjújában beszélt az Európa-bajnoki élményeiről, illetve csapata új igazolásáról, Ricardo Gomesről.

„Fenomenális érzés volt az Eb-n részt venni, óriási esemény, amelyen megtiszteltetés volt jelen lenni, igaz, az lett volna a legjobb, ha játéklehetőséget is kaptam volna” – mondta Holender, akit nem lepett meg Olaszország végső győzelme.

A támadó azt állítja, elég ideje volt a pihenésre, noha előzetesen csak július 12-én kellett volna visszatérnie a klubjához.

„Volt időm a pihenésre. Amint a csapat visszatért a felkészülésről, elkezdhetem az egyéni edzéseket, jól érzem magam – mondta Holender, aki kitért az új igazolásra, Ricardo Gomesre is. – Nagyszerű játékos, örülök, hogy itt van velünk. Láttam a góljait, biztos vagyok benne, hogy nagy segítségünkre lesz majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik