Labdarúgás: Szoboszlai a világ 10 legértékesebb fiatalja között

Vágólapra másolva!
2019.07.01. 09:28
null
Szoboszlaira több élcsapat is felfigyelt (Fotó: Tumbász Hédi)
A Transfermarkt legfrissebb listáján a világ legértékesebb 18 éves és fiatalabb futballistáit rangsorolta. A legjobb tízbe bekerült Szoboszlai Dominik is, aki holtversenyben a 7. helyen található.

 

A válogatott középpályás – aki a magyarok között a második legdrágább – mellett olyan játékosok szerepelnek a listán, mint a Real Madrid duója, Vinícius Júnior és Rodrygo, a Chelsea-ben futballozó Callum Hudson-Odoi, vagy éppen a Szoboszlaihoz hasonlóan 12 millió euróra becsült William Saliba, akit az Arsenal sajtóhírek szerint 30 millió euróért vinne.

Ahogy arról korábban írtunk, az Arsenal, a Bayern München, a Bayer Leverkusen, az RB Leipzig, a Juventus, a Lazio, a Borussia Dortmund és az FC Barcelona is érdeklődik Szoboszlai iránt, aki ennek ellenére valószínűleg marad a Salzburgnál. A magyar futballista a mögöttünk hagyott idényben 16 mérkőzésen három gólt szerzett és négy gólpasszt adott az osztrák élvonalban, míg a Salzburg tartalékgárdájában, az FC Lieferingben kilenc meccsen hat találat és négy gólpassz volt a mérlege a másodosztályban.

Pick three of them for your next career mode#vinicius #rodrygo #realmadrid #santos #chelsea #halamadrid #chelseafc #fluminense #rscanderlecht #bayer04 #asmonaco #asse #saintetienne

88.2k Likes, 1,163 Comments - Transfermarkt (@transfermarkt_official) on Instagram: "Pick three of them for your next career mode #vinicius #rodrygo #realmadrid..."




These are the ranks 11-20 of the most valuable talents of our planet! Check out the top 10 on our profile

87.4k Likes, 905 Comments - Transfermarkt (@transfermarkt_official) on Instagram: "These are the ranks 11-20 of the most valuable talents of our planet! Check out the top 10 on our..."



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik