Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
B. D. K. 2021.10.23 12:52 Frissítve: 2021.10.23 12:56

Labdarúgás: Evra megrázó vallomást tett, gyerekkorában molesztálta őt a tanára

A Manchester United és a francia válogatott korábbi klasszis balhátvédje, Patrice Evra önéletrajzi könyvében elárulta, hogy gyerekkorában az egyik tanára szexuálisan bántalmazta őt – olvasható az Independent oldalán.

Patrice Evra őszintén beszélt a gyermekkori bántalmazásáról (Fotó: Getty Images)

 

Patrice Evra beszámolt arról, hogy a férfi hogyan élt vissza a hatalmi helyzetével, mikor a 13 éves Evra a házában élt.

A korábbi kiváló játékos két héttel ezelőtt utazott Párizsba, hogy ezt elmondja az édesanyjának.

„Természetesen teljesen le volt sújtva – idéz a The Timesnak adott exkluzív interjúból az Independent.Nehéz pillanatok voltak ezek nekem. Még el kell mondanom ezt a testvérem és a közeli barátaim közül néhánynak.”  

„Nem akarom, hogy az emberek szánjanak. Ez egy nehéz helyzet. Egy anya nem számít arra, hogy ezzel lép oda hozzá a gyermeke. Érezte, hogy valami gond van, ezért megkérdezte tőlem, miért nem akarok a tanárom házában aludni. Csak most, negyvenévesen tudtam neki elmondani. Sokkolta őt. Nagyon dühös lett. Bocsánatot kért. Azt mondta: »Nem szabad beleírnod a könyvedbe, ez csak rád tartozik, Patrice.« De ekkor azt mondtam neki, Anya, ez nem rólam szól, hanem a többi gyerekről. Megértette.”

„Tudom, hogy a könyv megváltoztatja majd az emberek véleményét rólam, viszont nagyon örülök annak, hogy beszélgethetek az emberekkel. Jobb emberré váltam. A barátaim azt mondják majd: »Ó, a világ reagálni fog, gondolj a nyomásra«, de a legnagyobb nyomást az jelentette, hogy elmondjam ezt az édesanyámnak. Még most erre gondolva is nehéz.”

„Az első dolog, amit az anyukám mondott: »Ha nem pereled be, akkor én fogom. Ha még él, megölöm.« Nagyon dühös volt. Tudom, hogy az anyám és a rokonaim keresni fogják a módját, hogy beperelhessék őt. De én ezt olyan mélyre eltemettem magamban, hogy nem gondolok a vádemelésre.”

Evra elárulta, hogy 24 éves korában – amikor a Monacóban futballozott – megkereste őt a rendőrség, mikor a tanárt bántalmazással vádolták, azonban tagadta, hogy vele is hasonló dolog történt volna, nem beszélt az esetről, nehogy a későbbiekben megbánja. Az egyetlen ember, akiben megbízott, a menyasszonya, Margaux Alexandra volt, akire lelki társaként, pszichológusaként támaszkodhatott.

A The Times által kiadott könyvben, amely azt a címet kapta, hogy »Szeretem ezt a játékot (I Love this Game – a szerk.)« és ebben a hónapban jelenik meg, Evra leírja a tanár által elkövetett bántalmazást.

2023.10.02 00:13:08

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A minap egyszer az jutott eszembe, milyen csodálatos lenne, ha egyszer csak betoppannál a »mackós«-ra, hogy újra itt vagy, csak egy félreértés volt ez az egész. Elképzeltem, hogy odaszaladok, és újra megölellek és megölelsz. Micsoda boldogság lenne. Aztán arra gondoltam, hogy de hiszen éppen ez vár ránk egyszer.

2023.10.01 15:42:42

Minden más foci nemzetisport.hu

Csak egyetlen gólt láthattak a nézők, a hazai támadásokban nem volt elég veszély.

2023.09.30 20:10:46

Minden más foci nemzetisport.hu

Kevés volt Stefanescu bombagólja Hagiék ellen, csereként állt be a kis Rivaldo, illetve Kecskés Ákos és Varga Roland is.

2023.09.30 14:44:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Az észak-bácskaiak csütörtökön a görög Olympiakoszt fogadják a TSC Arénában.