Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
B. D. K. 2021.10.23 12:52 Frissítve: 2021.10.23 12:56

Labdarúgás: Evra megrázó vallomást tett, gyerekkorában molesztálta őt a tanára

A Manchester United és a francia válogatott korábbi klasszis balhátvédje, Patrice Evra önéletrajzi könyvében elárulta, hogy gyerekkorában az egyik tanára szexuálisan bántalmazta őt – olvasható az Independent oldalán.

Patrice Evra őszintén beszélt a gyermekkori bántalmazásáról (Fotó: Getty Images)

 

Patrice Evra beszámolt arról, hogy a férfi hogyan élt vissza a hatalmi helyzetével, mikor a 13 éves Evra a házában élt.

A korábbi kiváló játékos két héttel ezelőtt utazott Párizsba, hogy ezt elmondja az édesanyjának.

„Természetesen teljesen le volt sújtva – idéz a The Timesnak adott exkluzív interjúból az Independent.Nehéz pillanatok voltak ezek nekem. Még el kell mondanom ezt a testvérem és a közeli barátaim közül néhánynak.”  

„Nem akarom, hogy az emberek szánjanak. Ez egy nehéz helyzet. Egy anya nem számít arra, hogy ezzel lép oda hozzá a gyermeke. Érezte, hogy valami gond van, ezért megkérdezte tőlem, miért nem akarok a tanárom házában aludni. Csak most, negyvenévesen tudtam neki elmondani. Sokkolta őt. Nagyon dühös lett. Bocsánatot kért. Azt mondta: »Nem szabad beleírnod a könyvedbe, ez csak rád tartozik, Patrice.« De ekkor azt mondtam neki, Anya, ez nem rólam szól, hanem a többi gyerekről. Megértette.”

„Tudom, hogy a könyv megváltoztatja majd az emberek véleményét rólam, viszont nagyon örülök annak, hogy beszélgethetek az emberekkel. Jobb emberré váltam. A barátaim azt mondják majd: »Ó, a világ reagálni fog, gondolj a nyomásra«, de a legnagyobb nyomást az jelentette, hogy elmondjam ezt az édesanyámnak. Még most erre gondolva is nehéz.”

„Az első dolog, amit az anyukám mondott: »Ha nem pereled be, akkor én fogom. Ha még él, megölöm.« Nagyon dühös volt. Tudom, hogy az anyám és a rokonaim keresni fogják a módját, hogy beperelhessék őt. De én ezt olyan mélyre eltemettem magamban, hogy nem gondolok a vádemelésre.”

Evra elárulta, hogy 24 éves korában – amikor a Monacóban futballozott – megkereste őt a rendőrség, mikor a tanárt bántalmazással vádolták, azonban tagadta, hogy vele is hasonló dolog történt volna, nem beszélt az esetről, nehogy a későbbiekben megbánja. Az egyetlen ember, akiben megbízott, a menyasszonya, Margaux Alexandra volt, akire lelki társaként, pszichológusaként támaszkodhatott.

A The Times által kiadott könyvben, amely azt a címet kapta, hogy »Szeretem ezt a játékot (I Love this Game – a szerk.)« és ebben a hónapban jelenik meg, Evra leírja a tanár által elkövetett bántalmazást.

2021.11.27 14:03:07

Minden más foci DUDUCZ TIBOR

A dunaszerdahelyi csapat a győzelmével közelebb kapaszkodott a dobogóhoz.

2021.11.27 13:52:24

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló) SZABÓ RÓBERT (percről percre)

A Chindia Targoviste az első játékrészben nem találta a játékát, kevésszer jutott el a Sepsi kapujáig.

2021.11.26 18:20:04

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

1998-ban hazai közönség előtt vezette világbajnoki címig a francia labdarúgó-válogatottat.

2021.11.26 23:00:02

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. A korábbi válogatott csatár profi karrierje során egy-egy mérkőzésen a védők darálójában teljesített kocogva, sprintelve, felugorva, megindulva körülbelül hét kilométert (feltéve, hogy végig a pályán volt), s ha ezt az adatot vesszük alapul, akkor az Athén–Spárta–Athén futása során zsinórban hetven egykori meccspenzumát tudta le 95 óra leforgása alatt.

2021.11.26 20:36:05

Minden más foci CS. B.

Dróth Zoltán a kispadon kezdett, de a 29. percben azért vállalt egy gólt.