Játékossors: szexbotránnyal zsarolta egy nő Balotellit, de ő húzta a rövidebbet

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.09. 14:59
null
<strong>Balotelli </strong>résen volt (Fotó: Getty Images)
A török Adana Demirspornál futballozó 31 éves Mario Balotelli 2016 és 2019 között játszott a francia Nice-ben. 2017-ben szexuális kapcsolatot létesített egy 17 éves lánnyal, aki ezt követően az ügyvédjével megzsarolta őt – olvasható a milano.repubblica.it-en.

 

Egy olasz ügyvéd és egy fiatal nő próbált meg 100 ezer eurót kizsarolni kiskorú ellen elkövetett szexuális erőszak vádjával Mario Balottelitől, de ez végül nem sikerült nekik. Az olasz játékos 2017-ben volt együtt a lánnyal, aki akkor 17 éves volt, de a Nice labdarúgója úgy tudta, partnere már nagykorú. Zsarolási ügyüket múlt pénteken tárgyalta a vicenzai bíróság.

A nő telefonján olyan üzeneteket találtak, amelyből kiderült, hogy a zsarolás alaptalan, nem történt erőszak, és a nő az ügyvéddel együtt tervelte ki, hogyan fogják sarokba szorítani Balotellit. Még azt is megbeszélték, hogy a kapott pénzből vesznek maguknak egy-egy Ferrarit. A nő a barátnőjének cseten felvázolta, hogyan fog a telefonban az olasz játékosnak panaszkodni a traumáról, az álmatlan éjszakákról, valamint a kihagyott iskolai tanulmányokról, és ezeket rögzíteni fogja. Az ügyvéd az ismerőseinek cseten úgy fogalmazott, hogy százszor elpróbáltak mindent és védence született színésznő.

Balotelli viszont résen volt, nem engedett a zsarolásnak, visszautasította a fizetést, és feljelentést tett. Ezután az ügyvéd megkeresett egy lapot, de nem voltak kíváncsiak a történetre.

Balotelli most zsarolási kísérlettel vádolja őket, 150 ezer euró kártérítést kér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik