Horvátország: „Konkrét ajánlatot kaptam a Fraditól”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.25. 07:29
null
Dinko Trebotic (a kép előterében balról) elvágyódik Izraelből, legszívesebben a splitieket választaná (Fotó: AFP, archív)
Dinko Trebotic, a Videoton volt, az izraeli Bnei Jehuda jelenlegi horvát labdarúgója a Sportske novostinak elmondta: konkrét ajánlatot kapott a Ferencvárostól.

„Konkrét ajánlatot kaptam a Ferencvárostól és több izraeli klubtól is, de továbbra is várom a Hajduk Split hívását! A magyar vagy az izraeli lehetőségek, úgy tűnik, jobbak lennének, mint amit a horvát klub tudna nyújtani, de nem minden a pénzről szól. Én a Hajduk gyermeke vagyok, szeretnék visszatérni hozzájuk” – olvasható Trebotic nyilatkozata a goal.com-on.

A horvát sajtó napok óta ír arról, hogy a Hajduk spanyol vezetőedzője, Joan Carrillo szorgalmazza a középpályás szerződtetését, akivel annak idején Székesfehérváron együtt dolgoztak, és aki elvágyódik Izraelből.

A 26 éves Trebotic tavaly nyáron igazolt Izraelbe, szerződése 2019 nyaráig érvényes.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:
Bognár István (DVTK), Botka Endre (Bp. Honvéd), Julian Koch (német, Fortuna Düsseldorf – Németország), Janek Sternberg (német, Werder Bremen – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Kleinheisler László (Werder Bremen – Németország, az ősszel kölcsönben Darmstadt 98 – Németország)
Kölcsönből visszatérők: Holczer Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Amadou Moutari (nigeri, Anzsi Mahacskala – Oroszország), Dinko Trebotic (horvát, Bnei Jehuda – Izrael),
Távozók: Busai Attila (DVTK), Csilus Ádám (soroksári kölcsön után Puskás Akadémia FC), Gyömbér Gábor (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók: Jova Levente (Soroksár), Popov Patrik (Soroksár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Pintér Ádám, Radó András (kölcsönvenné a Haladás), Florian Trinks (német, Erzgebirge Aue – Németország, próbajáték)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik