FFT: interjú a porszívóügynökkel, aki valaha a vb egyik legjobbja volt

FFT FFTFFT FFT
Vágólapra másolva!
2021.01.18. 16:22
Milyen volt a fiatal Gianluigi Buffonnal játszani Parmában? Megbánta, hogy a Leeds játékosa lett? Tényleg elütött egy szarvast? Mekkora fordulópontot jelentett a pályafutásában a magyarok elleni lábtörés? Valóban porszívókkal foglalkozik? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Tomas Brolin.

Felejtsd el az olyan sztárokat, mint Henrik Larsson vagy Zlatan Ibrahimovic, 1958 óta egyetlen svéd játékost válogattak be a vb válogatottjába, és az Brolin volt. Így ismerték el az 1994-es világbajnokságon nyújtott teljesítményét. Brolin ma Skandinávia egyik legfelkapottabb porszívóügynöke, és izgatottan mutatja a porszívódarabkát találkozásunk alkalmával.

„Adok egy ajándékot, hogy értsétek, mivel foglalkozom. Évente több mint százharmincezret adunk el, és ez a legjobb” – mondja az egykori labdarúgó a Hotell Kristinában, Stockholmtól néhány mérföldre északra, Sigtunában. Mindössze 28 esztendős volt, amikor a futballt új szenvedélyére cserélte. Azt követően tette, hogy próbálkozása az angol Leeds United csapatában balul sült el, és néhány egészen fura, nevetséges incidens érte. Készen áll, hogy a saját verzióját is elmondja ezzel és sok minden mással kapcsolatban is.

Például arról, amikor eltört a lába 1994 novemberében a magyarok elleni Eb-selejtezőn, és hogy mekkora fordulópontot jelentett ez a pályafutásában.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik