FFT: Futballista a szomszédod? Véged van!

FFT/B. Z.FFT/B. Z.
Vágólapra másolva!
2022.04.03. 11:06
Guminők, megszökött tevék és Vinnie Jones esete a baseballütővel... A FourFourTwo összeszedte a 10 legidegesítőbb futballistaszomszédot.

Ízelítő a gyűjteményből:

Megszöktek a tevék!
Amikor a kuvaiti tartalékkapus, Adam Mardzsan tevéi megszöktek, ő éppen a '82-es vb-n volt, a szomszédoknál viszont betelt a pohár. Miután az állatok összekakáltak néhány kertet, a lakók panaszt tettek az önkormányzatnál. Végül Mardzsant arra utasították, hogy zárja be jobban a tevéket. Könnyű mondani!

„Menj, hozd a baseballütőt...”
Vinnie Jones, a Wimbledon egykori középpályása, miután összekülönbözött a kertje végében tanyát vert hétvégi vásárosokkal, úgy döntött, elküldi őket a maga kedves stílusában. Erre válaszul előkerült egy baseballütő, és Vinnie másnap a szélvédő nélküli kocsijával kényszerült edzésre menni. „Jól telt a hétvégéd, Vinnie?” – kuncogott Bobby Gould edző. „Volt már rosszabb is...” – volt a válasz.

Buffonék parádéznak a hálószobában
Amikor az olasz kapuskirály, Gianluigi Buffon összeakadt Ilaria D'Amico olasz újságírónővel 2014-ben, a szomszédok úgy érezhették, hogy a páros túl gyakran kerül túl közel egymáshoz. „Olyanok, mint a nyulak, éjjel-nappal csinálják. A zaj elviselhetetlen” – panaszkodott az egyik szomszéd. Ilaria 2015-ben adott életet első gyermeküknek, ami egy kissé visszavethette a pár éjszakai teljesítményét.

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, IDE KATTINTVA!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik