Ekl: nézőcsúcs lesz Sepsiszentgyörgyön az Olimpija Ljubljana ellen

Vágólapra másolva!
2022.07.20. 14:50
null
Telt ház lehet a Sepsi OSK Ekl-meccsén (Fotó: sepsiosk.ro)
A telt ház és a nézőcsúcs szinte biztos a Sepsi OSK csütörtök esti Konferencialiga-mérkőzésén, amelyen a székelyföldi csapat a szlovén Olimpija Ljubljanát fogadja a 2. selejtezőkör első találkozóján.

A jegyek olyan ütemben fogytak az elmúlt napokban, hogy a klub többször is felhívta a szurkolók figyelmét, hogy minél előbb vegyék meg belépőiket. Diószegi László, a Sepsi OSK elnöke a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy szerdára már csupán ezer eladatlan jegy volt a 8200 férőhelyes Sepsi OSK Arénába, és mivel a szentgyörgyi szurkolók közül a legtöbben csupán a meccsnapon szoktak belépőt vásárolni, garantálja a telt házat.

A Román Kupa és a Szuperkupa idei győztese tavaly, szintén a Konferencialiga második selejtezőkörében, tizenegyesekkel vesztette el történelme első európai párharcát a szlovák Spartak Trnava ellen, most azonban legalább egy körrel mindenképpen tovább szeretne jutni a csapat.

„Teljesen más lesz, mint egy évvel ezelőtt, most minden téren sokkal felkészültebbek vagyunk, szervezetileg, csapatként, stadionnal, ezért sokkal több önbizalommal is várjuk a Ljubljana elleni párharcot. Úgy gondolom, nagyjából egy szinten van a Spartakkal, bár egy icipicit talán a szlovákok még erősebbek is. A harmadik selejtezőkörbe jutás a minimális elvárás, de nagyon szeretném, ha a playoffba vagy éppen a csoportkörbe jutnánk” – nyilatkozta lapunknak Diószegi László, aki még nem gondol arra, hogy a horvát Rijeka vagy a svéd Djurgarden lenne kedvezőbb ellenfél.

„Nem lépünk át egyszerre két lépcsőt. Mindkettő tengerpart, lehet fürödni, ha összejön" – tette hozzá.

EURÓPAI KONFERENCIALIGA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
ELSŐ MÉRKŐZÉS
Július 21., 20.00:
Sepsi OSK (romániai)–Olimpija Ljubljana (szlovén)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik