B. D. K. 2021.07.09 10:33 Frissítve: 2021.07.09 10:50

Copa América: Neymar kifakadt azokra a brazilokra, akik az argentinoknak szurkolnak

Mint ismert, Brazília és Argentína küzd meg majd egymással vasárnap hajnalban a Copa América döntőjében. A brazilok legnagyobb sztárja, Neymar üzent azoknak az embereknek a hazájában, akik nem a selecao sikeréért fognak szorítani, valamint beszélt jó barátjáról, az argentinok klasszisáról, Lionel Messiről is.

Neymar nem fogta vissza magát (Fotó: Getty Images)

 

„Nagy büszkeséggel és hatalmas szeretettel vagyok brazil. Mindig is az volt az álmom, hogy válogatott legyek, és halljam a brazil közönség buzdítását” – írta Instagram-üzenetében Neymar. Hozzátette, ő biztosan nem szurkolna sohasem egy honfitársa ellen.

„Rendben, tiszteletben tartom... de elmehettek a ...-ba” – zárta az argentinoknak drukkoló honfitársainak címzett üzenetét a PSG 29 éves klasszisa három nevetős fej kíséretében.

(Fotó: Neymar/Instagram)

 

Neymar dicsérte korábbi barcelonai csapattársát, a fináléban ellenfélként szembejövő Lionel Messit – számolt be a theworldgame.sbs.com.au.

„Ahogy mindig is elmondtam: ő a legjobb játékos, akit valaha láttam játszani, és egyben nagyon jó barátom – jelentette ki Neymar, aki az argentinok sztárjával 2013 és 2017 között futballozott együtt a katalánoknál. – De most a döntőben riválisok vagyunk. Nagyon meg szeretném nyerni ezt a trófeát, hiszen először hódíthatnám ezt el.”

Megjegyezte: amikor a brazilok már nincsenek versenyben, mindig Messi sikeréért szorít.

„Akivel szoros barátságot ápolsz, nehéz ezt figyelmen kívül hagyni, de amikor például videojátékoztok, le akarod őt győzni. Hasonlóképp lesz ez most is” – fogalmazott Neymar, aki tudja, a barátságukat nem vihetik majd fel a pályára, ám kölcsönösen tisztelni fogják egymást, ahogy eddig is.

COPA AMÉRICA, BRAZÍLIA
Döntő, Rio de Janeiro
Vasárnap, 2.00:
Brazília–Argentína (Tv: Arena4) – élőben az NSO-n!

2021.09.26 16:08:41

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (összefoglaló), PÓR KÁROLY (percről percre)

A DAC a hétközi kupakiesés után a bajnokságban sem tudott javítani a Spartak Trnava ellen.

2021.09.25 18:47:00

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

Fiolic ritkán látható nagy gólt lőtt, a hajrában Zaper döntött: újabb fontos három pontot szerzett az Osijek.

2021.09.25 15:37:22

Minden más foci TŐKE JÁNOS (összefoglaló), SZABÓ RÓBERT (percről percre)

A második félidő elején döntötte el a három pont sorsát a topolyai együttes.

2021.09.24 23:47:47

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Hatvan visszavonult brit futballsztár – köztük Gary Lineker, Kevin Keegan és Chris Sutton – kezdeményezésére most vasárnap az angliai Spennymoor Town FC pályáján kísérleti jelleggel lejátsszák az első futballmeccset, amelyen tilos fejelni.