Copa América: Neymar kifakadt azokra a brazilokra, akik az argentinoknak szurkolnak

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.07.09. 10:33
null
Neymar nem fogta vissza magát (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, Brazília és Argentína küzd meg majd egymással vasárnap hajnalban a Copa América döntőjében. A brazilok legnagyobb sztárja, Neymar üzent azoknak az embereknek a hazájában, akik nem a selecao sikeréért fognak szorítani, valamint beszélt jó barátjáról, az argentinok klasszisáról, Lionel Messiről is.

 

„Nagy büszkeséggel és hatalmas szeretettel vagyok brazil. Mindig is az volt az álmom, hogy válogatott legyek, és halljam a brazil közönség buzdítását” – írta Instagram-üzenetében Neymar. Hozzátette, ő biztosan nem szurkolna sohasem egy honfitársa ellen.

„Rendben, tiszteletben tartom... de elmehettek a ...-ba” – zárta az argentinoknak drukkoló honfitársainak címzett üzenetét a PSG 29 éves klasszisa három nevetős fej kíséretében.

(Fotó: Neymar/Instagram)
(Fotó: Neymar/Instagram)

 

Neymar dicsérte korábbi barcelonai csapattársát, a fináléban ellenfélként szembejövő Lionel Messit – számolt be a theworldgame.sbs.com.au.

„Ahogy mindig is elmondtam: ő a legjobb játékos, akit valaha láttam játszani, és egyben nagyon jó barátom – jelentette ki Neymar, aki az argentinok sztárjával 2013 és 2017 között futballozott együtt a katalánoknál. – De most a döntőben riválisok vagyunk. Nagyon meg szeretném nyerni ezt a trófeát, hiszen először hódíthatnám ezt el.”

Megjegyezte: amikor a brazilok már nincsenek versenyben, mindig Messi sikeréért szorít.

„Akivel szoros barátságot ápolsz, nehéz ezt figyelmen kívül hagyni, de amikor például videojátékoztok, le akarod őt győzni. Hasonlóképp lesz ez most is” – fogalmazott Neymar, aki tudja, a barátságukat nem vihetik majd fel a pályára, ám kölcsönösen tisztelni fogják egymást, ahogy eddig is.

COPA AMÉRICA, BRAZÍLIA
Döntő, Rio de Janeiro
Vasárnap, 2.00:
Brazília–Argentína (Tv: Arena4) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik