D. Á. 2022.05.13 12:47 Frissítve: 2022.05.13 12:47

Celtic: ilyen egy igazi bajnokavató! Snoop Doggal ünnepelnék az aranyérmet

Nem akármilyen ünneplést tervez az 52 skót bajnoki címmel büszkélkedő Celtic – Snoop Doggot hívták meg a csapat idénybeli utolsó mérkőzésére, amely után jöhet a bajnokavatás.

Szerdán a Celticnek egy döntetlen elég volt ahhoz a Dundee United ellen, hogy bebiztosítsa a bajnoki címét. A „zöld-fehérek” szombaton hazai pályán játsszák ebben az idényben az utolsó bajnokijukat, majd ezt követően jöhet a trófeaátadás és az ünneplés – nem is akármilyen!

A Celtic a hivatalos Twitter-oldalán üzent Snoop Doggnak, hogy foglaljon repülőjegyeket Skóciába. A tweetet azonnal felkapta az internet, jelenleg csaknem 4300 retweetnél és 26 ezer lájknál jár.

A híres rapper korábban egy interjúban mondta el a Daily Recordnak, hogy igazi Celtic-szimpatizáns.

„Skóciában a Celtic az én csapatom. Ebben az idényben az elvárásoknak megfelelően játszottak a fiúk. Ha bajnokok lesznek, Glasgow-ba repülök, hogy a srácokkal bulizzak. Ha ott leszek jobb, ha az egész város felkészül, mert pokoli nagy partit csapunk” – nyilatkozta Snoop Dogg.

A rappernek nem is okoztak csalódást a Celtic futballistái, így május 14-én kezdődhet is a Snoop Dogg által beígért a buli.

Amennyiben az énekes marad néhány napot a skót fővárosban, a Celtic labdarúgóival együtt Frankfurt-mezben szoríthat majd a Rangers ellen, amely május 18-án az Európa-liga döntőjében lép pályára a német csapat ellen.

Legutóbb a Super Bowlon láthattuk Snoop Doggot – a halftime show parádésra sikerült, sokak szerint minden idők legjobbja volt.

 


 

2022.05.18 22:11:16

Minden más foci BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Éppen ezért lenne nagy felelősségük a mostani amatőröknek, öregfiúknak, hogy a legalacsonyabb szinten is példát mutassanak alázatból, sportszerűségből, labdarúgás-szeretetből. Ha a gyerekek azt látják, lehet a könnyebb utat választani, és nincs is igazi következménye a simlisségnek, nem várhatjuk el tőlük a későbbiekben, hogy megfeszüljenek a nagy győzelmekért.

2022.05.18 07:47:19

Minden más foci CSELŐTEI MÁRK

James Tavernier csak egy karnyújtásnyira van attól, hogy az Európa-liga gólkirálya legyen.

2022.05.16 14:49:16

Minden más foci BOROS MIKLÓS (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Amikor éppen nem állt magyarellenes rigmusok miatt a játék, dominált a Sepsiszentgyörgy, és az alsóház élén végzett.