Belgium: Storckot marasztalják, de új sportigazgató érkezne mellé

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2020.03.05. 14:58
null
Bernd Storck a hétvégi sikert ünnepli (Fotó: AFP)
Belga lapértesülések szerint máris új szerződést kaphat a Cercle Bruges-nél Bernd Storck. A korábbi magyar szövetségi kapitány vezérletével a klub az elmúlt hetekben elmozdult az utolsó helyről, sőt, már a 14. helyen áll.

 

A Het Nieuwsblad című lap beszámolója szerint Storck már meg is kapta a szerződéstervezetet, csupán rajta múlik, marad-e a klub élén az idényt követően is. Ugyanakkor új munkatársat kap, a csapat hivatalosan is sportigazgatót keres – teszi hozzá az újság.

A Cercle Bruges korábbi játékosa és pályaedzője, Arnar Vidarsson szerint egyértelmű, hogy a játékosok is nagyon kedvelik Storckot, nehéz helyzet ellenére is jó a csapaton belüli hangulat, a futballisták pedig bíznak a német szakemberben.

Storck nyugalmat sugároz minden meccsen. Sosem látni, hogy összevissza ugrálna vagy ordibálna, mint egy őrült. Ez az a nyugalom, amire egy, a Cercle helyzetében lévő klubnál szükség van” – mondta az 52-szeres izlandi válogatott futballista.

A téli átigazolási időszak óta a bruges-ieknél futballozik Eppel Márton is, a magyar csatár hét bajnokin egy gólt és két gólpasszt ért el eddig.

A csapat 28 bajnokit követően 23 ponttal a 16 csapatos liga 14. helyén áll.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik