Sportrádió: a magyar válogatott hátvédje úgy véli, stabilabb lett a Sepsi Bernd Storck érkezésével

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.03.11. 20:01
Kecskés Ákos szerint Bernd Storck (a képen) új játékfilozófiát hozott a csapatba (Fotó: Földi Imre)
A Sportrádió Hazafutás című műsorában a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Superliga) rájátszásába kerülő Sepsi OSK magyar válogatott játékosa, Kecskés Ákos beszélt róla, milyen az ő és a csapat kapcsolata a vezetőedzővel, Bernd Storckkal, valamint arról is említést tett, milyen érzés volt a továbbjutás a székelyföldi gárdával.

„Az volt az elsődleges célunk, hogy bekerüljünk a playoffba, szóval nagyon boldogok vagyunk – kezdte meg az interjút a hatszoros magyar válogatott játékos. – Azt természetesen sajnáljuk, hogy ez csak a bajnokság utolsó mérkőzésén sikerült, de így is hatalmas az öröm.”

Kecskés Ákos a csapat vezetőedzőjével, Bernd Storckkal való kapcsolatáról és a szakember idei munkájáról is említést tett. 

„Kifejezetten professzionális a kapcsolatunk. Egy nagyon kemény szakember, aki egyáltalán nem tűri el a hibát. Az ő érkezésével stabilabb lett az egész csapat, megváltozott a játékfilozófiánk és eredményesebbek lettünk.”

A folytatásban természetesen a hátvéd a székelyföldiek rövid távú céljairól is beszámolt. 

„Nagyon sűrű lesz az élmezőny a rájátszásban. Mindenek előtt mindannyian meccsről meccsre szeretnénk fejlődni és reméljük, hogy minél tovább jutunk majd. Meg kell tennünk, amire képesek vagyunk és meglátjuk, ez majd mire lesz elég.”

Végezetül Kecskés arról beszélt, mennyi esélyt lát rá, hogy nyáron a válogatott tagja lesz az Európa-bajnokságon. 

„Ha meghívnak, nyilván nagyon boldog leszek, de ez a kapitánynak a döntése. Csinálom a dolgom és próbálom a Sepsit minél eredményesebbé tenni. Az utóbbi időben azonban nagyon jó szerepelt a válogatott, így nem vagyok biztos a helyemben, de reménykedni mindig lehet.”

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA HALLGATHATÓ MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik