Sportrádió: Vécsei úgy érzi, van olyan szinten, hogy részt vegyen az Eb-n

Vágólapra másolva!
2023.12.11. 18:00
null
Vécsei legfőbb célja jövőre, hogy bekerüljön az Eb-keretbe (Fotó: Török Attila)
A Sportrádió Hazafutás című műsorában Szabó Bence beszélt Vécsei Bálinttal, aki az interjú során elmondta, nem tudja még pontosan, hol folytatja jövőre a pályafutását, de a legfőbb célja az lesz, hogy részt vehessen a 2024-es Európa-bajnokságon.

Vécsei a múlt félévet Japánban, a Vissel Kobe együttesénél töltötte, s bajnok lett. Kinn tartózkodásával kapcsolatban elmondta, többet adott neki az ország, mint várta, és nagyon jól érezte magát ebben az időszakban. A japán bajnokságról elárulta, meglepően gyors és dinamikus volt a játék.

„Egyből szembetűnt a csapatok intenzitása az egész bajnokságban. Hasonló volt a klubok gondolkodása, szinte mindenki a támadásra helyezte a hangsúlyt.Talán a svájci futballal tudnám összehasonlítani, de még az is messze áll tőle.”

A 12-szeres magyar válogatott középpályás a jövőjéről is ejtett néhány szót.

„December végén lejár a szerződésem a japán csapattal és még nem beszéltünk a folytatásról. Jelenleg úgy áll, hogy elhagyom a Kobét, de még nem tudom, merre visz majd az utam.”

Az Eb-selejtezőkön gólt is szerző Vécsei továbbra is azok között a játékosok között van, akik jövőre Németországba utazhatnak. A 30 éves futballista ki is jelentette, hatalmas célja, hogy pályára léphessen a kontinenstornán.

„Tisztában vagyok vele, hogy ehhez játékpercek kellenek, szóval egy esetleges klubváltásnál olyan helyet kell találjak, ahol folyamatosan jó teljesítményt tudok nyújtani. Mindenesetre én úgy érzem, vagyok azon a szinten, hogy bekerüljek a keretbe.”

A TELJES BESZÉLGETÉS IDE KATTINTVA HALLGATHATÓ MEG!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik