Videó: nem Szalah – Liverpoolból igazolt a szaúdi klub

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.07. 13:18
null
Demarai Grayt az ősi rivális Liverpoollal heccelődve mutatta be az Al-Ittifak (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Evertontól erősítette meg keretét a városi rivális Liverpool legendája, Steven Gerrard irányította, korábban a „vörösök” csapatkapitányát, Jordan Hendersont is megszerző szaúdi Al-Ittifak, amely ötletes videóval jelentette be Demarai Gray megszerzését.

 

Az Al-Ittifak videójában először a Liverpool FC-t és az Al-Ittihad csúcsfizetéssel csábított Mohamed Szalahot választják ki, majd megjelenik Jürgen Klopp, aki dühös arckifejezéssel utasítja el az ajánlatot. Ezt követően egy másik korábbi liverpoolit, Philippe Coutinhót szemelik ki, majd térnek rá az új szerzeményre, az Evertontól megszerzett Demarai Grayre, megcáfolva az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülését, ő ugyanis azt írta: Gray az Al-Sababhoz kerülhet.

A 27 éves angol-jamaicai szélső Birminghamben nevelkedett, majd a 2015–2016-os idényben tagja volt a Leicesterrel csodát tévő bajnokcsapatnak, melyet 2021 teléig erősített, ekkor a Bayer Leverkusenhez került, ahol viszont csak fél évet töltött, mielőtt visszatért Angliába, és az Everton játékosa lett.

A Transfermarkt szerint 20 millió eurót érő Graynek élő szerződése volt a liverpooliakkal, de az Al-Ittifak a portál szerint közel 9.5 millió euróért vette meg a 2027-ig aláíró játékost.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik