Arany-kupa: Panama és Mexikó is bejutott az elődöntőbe – VIDEÓ

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.07.09. 08:11
null
Ismael Díaz kilenc perc alatt mesterhármast ért el, Panama Katar kiütésével bejutott az Arany-kupa elődöntőjébe (Fotó: Getty Images)
Az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) Arany-kupájának negyeddöntőiben Panama Ismael Díaz mesterhármasával 4–0-ra legyőzte Katart, míg Mexikó 2–0-ra nyert Costa Rica ellen.

Panama–Katar

Az Arany-kupa első negyeddöntőjében Panama végig irányította a mérkőzést Katar ellen. A vezető gólt Yoel Barcénas szerezte egy fejes után, majd jött a második félidő és Ismael Díaz tündöklése. A 26 éves támadónak mindössze kilenc perc kellett a mesterhármashoz, amivel eldöntötte a találkozót. Panama így elsőként jutott az elődöntőbe, ahol az Egyesült Államok–Kanada mérkőzés győztesével találkozik.


Mexikó–Costa Rica

A másik hajnali negyeddöntő első félideje kiegyenlített képet mutatott kevés helyzettel. A második játékrészben azonban magasabb fokozatra kapcsolt Mexikó. Míg Costa Rica egyszer sem találta el ellenfele kapuját, addig Mexikó hétszer is, amiből két gól is született Orbelín Pineda és Érick Sánchez révén. Mexikó az elődöntőben a vasárnap esti Guatemala–Jamaica párharc nyertesével találkozik.


CONCACAF ARANY-KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
Panama–Katar 4–0 (Barcénas 19., Díaz 56., 63., 65.)
Mexikó–Costa Rica 2–0 (Pineda 52. – 11-esből, E. Sánchez 87.)

KÉSŐBB
Guatemala–Jamaica
Egyesült Államok–Kanada

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik