MMA: Nurmagomedov profi focistának áll, már a csapata is megvan

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.08.14. 10:48
A volt MMA-harcos, Habib Nurmagomedov az orosz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő FK Legion Dinamhóz szerződött.

Tavaly októberben Habib Nurmagomedov az UFC 254 gálán az amerikai Justin Gaethjét győzte le, majd a mérkőzés után azonnal bejelentette visszavonulását. Habib Nurmagomedov az UFC 254 gálán az amerikai Justin Gaethjét győzte le, majd a mérkőzés után azonnal bejelentette visszavonulását.

A 29–0–0-s mérleggel álló MMA-s most a profi futballt is kipróbálja: az orosz harmadosztályú FK Legion Dinamhóz szerződött, ezt maga a klub jelentette be egy képpel a hivatalos Instragram-oldalán.

„Nagyszerű csata vár a csapatunkra, ehhez pedig nagyszerű harcosok is kellenek” – olvasható a kép leírásában.


A Dinamo elnöke azt is elárulta, hogy Nurmagomedovot csatárként tudja elképzelni a klubnál. Az összeg sem jelet problémát, a volt MMA-harcos maga írhatja be a bérigényét a szerződésébe.

Habib még januárban a Twitterre posztolta, hogy sok csapat megkereste őt, de állítása szerint akkor még nem volt olyan állapotban, hogy futballpályán bizonyítson.

Nurmagomedov egyébként már korábban is megmutatta, hogy otthon van a foci világában – 2005-ig visszamenőleg felsorolta a Bajnokok Ligája győzteseit, s még tíz évet ugrott vissza az időben az aranylabdásokkal kapcsolatban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik