Törökország: Usain Bolt az egyik élvonalbeli klubnál köthet ki

Vágólapra másolva!
2018.11.23. 11:44
A nyolcszoros olimpiai bajnok sprinter, a 32 éves Usain Bolt a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sivasspor játékosa lehet.

„Sok klubtól kaptam ajánlatot az elmúlt napokban, és úgy döntöttem, még november vége előtt döntést hozok, hogy elmegyek-e másik csapathoz, vagy nem próbálkozom tovább” – jelentette ki néhány heteUsain Bolt, aki legutóbb az ausztrál Central Coast Marinersnél volt próbajátékon, ám a felek végül nem tudtak megegyezni, így a sprinter nem kötött szerződést az együttessel.„Sok klubtól kaptam ajánlatot az elmúlt napokban, és úgy döntöttem, még november vége előtt döntést hozok, hogy elmegyek-e másik csapathoz, vagy nem próbálkozom tovább” – jelentette ki néhány heteUsain Bolt, aki legutóbb az ausztrál Central Coast Marinersnél volt próbajátékon, ám a felek végül nem tudtak megegyezni, így a sprinter nem kötött szerződést az együttessel.

A törökországi székhelyű TRT World nevű televíziós csatorna a Reutersre hivatkozva most arról számolt be, hogy az élvonalban vitézkedő Sivasspor felvette a kapcsolatot Bolttal, s az alakulat azon fáradozik, hogy létrejöjjön az olimpiai bajnok jamaicai atlétával egy féléves megállapodás.

A Sivasspor jelenleg a 11. helyen áll a Süper Ligben, s egyébként ott játszik többek között a szebb napokat is látott Robinho.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik