Legia Warszawa: 11/7 – ismét büszkék lehetünk Nikolicsra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.08. 08:04
Halmozza az elismeréseket Nikolics Nemanja Lengyelországban. A magyar válogatott támadóját 11 forduló alatt hetedszer választották meg a meccs legjobbjának a Legia Warszawánál, ezzel összetettben vezeti a szezon legjobb játékosának járó díjért folyó versenyfutást.

A magyar válogatott támadó parádésan szerepel Lengyelországban,augusztusután szeptemberben is őt választották meg a hónap legjobb játékosának, a hétvégi forduló legjobb tizenegyébe is bekerült a szezon során már az ötödik alkalommal, valamint a legia.com szurkolói is őt emelték ki.augusztusután szeptemberben is őt választották meg a hónap legjobb játékosának, a hétvégi forduló legjobb tizenegyébe is bekerült a szezon során már az ötödik alkalommal, valamint a legia.com szurkolói is őt emelték ki.

A Legia-szurkolók minden meccs után szavaznak a meccs legjobbjára. Akire a legtöbb voksolnak, három pontot kap, a második kettőt, a harmadik pedig egyet, így gyűlnek a játékosok egységei.

Jelenleg 28 ponttal Nikolics áll az élen Guilherme (25) és James Rzezniczak (20) előtt.

Bernd Storck szövetségi kapitány a szerdai sajtótájékoztatón elárulta, a bombaformában futballozó játékos kezdő lesz a Feröer elleni Európa-bajnoki selejtezőn csütörtök este.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik