PSG: Lavezziért Anglia egyik legkeresettebb kapusát kérik?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.08. 16:00
Francia sajtóhírek szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata hajlandó a nyári átigazolási időszakban elengedni Angliába Ezequiel Lavezzit, ám a pénz helyett egy játékost kér cserébe a transzfer keretein belül.

Lassan nem marad csapat Európában, amellyel Ezequiel Lavezzit még nem boronálta össze a nemzetközi sportsajtó. Az argentin állítólag bejelentette távozási szándékát a párizsi vezetőségnek, sőt, az újságoknak is nyíltan beszélt, és elmondta, a közeljövőben el szeretné hagyni Franciaországot.Ezequiel Lavezzit még nem boronálta össze a nemzetközi sportsajtó. Az argentin állítólag bejelentette távozási szándékát a párizsi vezetőségnek, sőt, az újságoknak is nyíltan beszélt, és elmondta, a közeljövőben el szeretné hagyni Franciaországot.

Itt a lehetőség – legalábbis a le10sport.com információi szerint. A franciák állítják, a Tottenham szívesen látná soraiban a szélsőt, és most kért egy ajánlatot a párizsi klubtól.

Nem sokat kellett várniuk a „sarkantyúsoknak” a válaszra, a hírek szerint a PSG vezetősége közölte, hajlandó megválni elégedetlen argentinjától, ám Lavezziért cserébe nem pénzt, hanem egy játékost, nevezetesen a korábban a Real Madriddal és a Manchester Uniteddel is szóba hozott Hugo Llorist kéri.

A pályafutása alatt a Nice-ben, valamint a Lyonban is megforduló, 65-szörös francia válogatott, 28 esztendős kapus piaci értékét a transfermarkt.de 20 millió euróra becsüli, míg Lavezzi a mértékadó oldal szerint 16 milliót ér.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik