Futsal: hátrányból nyert a Rába ETO az Iberia Star ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.04. 21:16
A Rába ETO futsalcsapata a Bajnokok Kupája győri selejtezőjének utolsó, már tét nélküli mérkőzésén hátrányból fordítva nyert 3–1-re a grúz Iberia Star ellen.

A Rába ETO biztos továbbjutóként léphetett pályára a Bajnokok Kupája győri selejtezőtornájának 3. fordulójában, míg ellenfelének, a grúz Iberia Starnak legalább egy pont kellett a második helyhez.

A győriek az esélyeknek megfelelően már az első félidőben támadólag léptek fel, próbálták letámadni ellenfelüket, ám az Iberia Star ellentámadásai is rejtettek magukban veszélyt. A szünetig nagy küzdelem folyt a pályán, gól azonban nem született.

A második félidőben folytatódott a taktikai küzdelem, ám az érződött az ETO koncentrációján, hogy neki kevésbé fontos a találkozó. Ennek ellenére meglepetésként érte a hazai szurkolókat a grúzok vezető találata, amely egy gyors ellentámadás végén született.

Magasabb fokozatra kapcsolt az ETO, és három perc alatt sikerült is az egyenlítés: a 32. percben Alekszandr Dzabiradze öngóljával jöttek vissza a találkozóba a győriek. A folytatásban a csapatkapitány, Lódi Tamás és Fábio Aguiar is betalált, így a Rába 3–1-re nyert, és százszázalékos teljesítménnyel jutott tovább a csoportból.

FUTSAL, BAJNOKOK KUPÁJA, GYŐRI SELEJTEZŐ
3. JÁTÉKNAP
Iberia Star (grúz)–Rába ETO FC1–3
G: Todua 30., ill. Dzabiradze 33. – öngól, Lódi 37., Fábio 40.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik