Ajax: „Meglepne, ha Eriksen nem igazolna a Tottenhambe”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.29. 11:02
Frank de Boer, az Ajax labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint szinte biztos, hogy Christian Eriksen a Tottenhambe igazol a nyáron, miután a „sarkantyúsok” az amszterdami klub engedélyével már a középpályással is megkezdték a tárgyalásokat.

Mint ismert, az Ajax 37-szeres dán válogatott középpályását a nyár elején már kiszemelte a Tottenham, de mivel akkor még nem tűnt biztosnak Gareth Bale távozása, a tárgyalások egy időre megszakadtak.

Mivel a walesi távozása már szinte biztosra vehető, a londoniak újra felvették a kapcsolatot a holland együttes vezetőségével, és már az engedélyt is megkapták, hogy Eriksennel tárgyaljanak.

„Hatalmas veszteség lesz Eriksen távozása, hiszen ő volt az egyik legjobb és legfontosabb játékosunk. Meglepődnék, ha a transzfer nem jöjjön létre” – nyilatkozta De Boer a De Telegraafnak.

A fiatal dánt korábban már a Dortmunddal, a Real Madriddal, a Bayern Münchennel és a Liverpoollal is szóba hozták, és a játékos is jelezte már többször, hogy szívesen kipróbálná magát a négy nagy bajnokság egyikében. A 2011-ben az év dán labdarúgójának megválasztott Eriksen piaci értéke a transfermarkt.de szerint 18 millió euró körül mozog.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik