A sérült Ronaldinho most kimaradt Dunga válogatott keretéből

Vágólapra másolva!
2008.01.22. 21:51
Kijelölte válogatott keretét Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az Írország elleni február 6-i válogatott mérkőzésre. A keretben nincs ott a sérült Ronaldinho, ellenben több fiatal játékos is lehetőséget kaphat a bizonyításra Corkban.
Dunga több fiatalnak is lehetőséget adhat
Dunga több fiatalnak is lehetőséget adhat
Dunga több fiatalnak is lehetőséget adhat
Dunga több fiatalnak is lehetőséget adhat

Idén még nem lépett pályára Ronaldinho, így a Barcelona sérült klasszisa a brazil válogatott keretéből is kimaradt. Dunga a rutinos játékosok, így Maicon, Lúcio, vagy Kaká mellett így több fiatalnak is bizalmat szavazhat.

A kapitány több újoncot is bevethet, így Renan, Hernanes, Breno, Thiago Neves és Richarlyson mellett a Milan új reménysége, Alexandre Pato is debütálhat Corkban.

Ronaldinho mellett nem található a keretben Vágner Love, Doni, Diego, Daniel Alves és Elano sem.

A BRAZIL KERET
Kapusok: Renan (Internacional), Julio César (Internazionale)
Védők: Rafinha (Schalke 04), Maicon (Internazionale), Marcelo (Real Madrid), Breno (Bayern München) Luisao (Benfica), Lucio (Bayern München), Alex (Chelsea)
Középppályások: Hernanes (Sao Paulo), Gilberto Silva (Arsenal), Josué (Wolfsburg), Lucas (FC Liverpool), Richarlyson (Sao Paulo), Anderson (Manchester United), Thiago Neves (Fluminense), Kaká (AC Milan), Julio Baptista (Real Madrid)
Támadók: Alexandre Pato (AC Milan), Robinho (Real Madrid), Luis Fabiano (FC Sevilla), Rafael Sobis (Betis)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik