Mégis Haladás!

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2014.02.18. 23:02
Nagy valószínűséggel Hrepka Ádám a 2013/14-es labdarúgó NB I tavaszi szezonjában a Haladás játékosaként futhat ki a pályára. A hír önmagában...

Nagy valószínűséggel Hrepka Ádám a 2013/14-es labdarúgó NB I tavaszi szezonjában a Haladás játékosaként futhat ki a pályára.Hrepka Ádám a 2013/14-es labdarúgó NB I tavaszi szezonjában a Haladás játékosaként futhat ki a pályára.

A hír önmagában örvendetes, kissé csak attól lehet rossz szájíze az embernek, hogy Ádám rangsorában előzetesen előrébb állt egy egyszerű kazah középcsapat, és a szombathelyi szerződéskötésre kizárólag az ott kútba esett megállapodás miatt kerülhet sor. Bár valójában ez sem feltétlenül őt minősíti, inkább a magyar futball valós helyzetéről fest szomorú képet.

De félre a negatívumokkal, nézzük mit profitálhat a két fél a megállapodásból. Ami a Haladást illeti, Artner Tamás nagyon okosan választott. Annak ellenére, hogy Hrepka nagyobb tehetségnek indult, mint amilyen karriert végül befutott, egy sok csatát megélt és még mindig csak 27 éves csatárral bővült a keret. Ez egy olyan közegben, ahol tolonganak a 20 év körüli magyar támadók, még nagyon jól is elsülhet. Ádámra könnyen átragadhat a fiatalok lendülete, ő pedig átadhat nekik valamit abból a tapasztalatból, amire 7 éves légióskodása során szert tett. További pozitívum számára a szinte biztos játéklehetőség, főleg mivel Ugrai Roland úgy tűnik, hamarosan a Ferencvároshoz kerül. Alakul tehát a Radó-Hrepka csatárpáros, amit azt hiszem, minden élvonalbeli együttes elfogadna. Még akkor is, ha könnyen lehet, nyáron mindkét futballista elhagyja a klubot. Hrepka a hírek szerint eleve fél éves kontraktusban gondolkodik, Radóért pedig már télen is volt érdeklődés, egyedül megállapodni nem sikerült. Persze felesleges ennyire előre menni. Inkább figyeljük a bajnoki nyitányt és tartsuk a szemünket a szombathelyieken. Van egy olyan érzésem, hogy könnyen meglepetést okozhatnak a végelszámolásnál!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik