Videó: íme, Szalai Ádám öltözői beszéde az Izland elleni meccs előttről!

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.12.22. 19:22
null
Szalai Ádám beszéde is benne van a kisfilm első részében (Fotó: Balogh László)
A Magyar Labdarúgó-szövetség „Legszebb ajándék” címmel kétrészes kisfilmmel készült a szurkolóknak, amely a válogatott Izland elleni Eb-kvalifikációjának színfalai mögé enged bepillantást. A film első részét december 22-én, 19 órakor mutatták be az MLSZ TV YouTube-csatornáján és az MLSZ közösségi médiafelületein.

A magyar válogatott 2020. november 12-én játszotta az Izland elleni Eb-pótselejtezőt, melynek tétje a részben hazai rendezésű kontinenstornán való szereplés kivívása volt. Az MLSZ TV kamerái ott voltak a legfontosabb pillanatokban, és az ezekben készült eddig sosem látott felvételeket, az Eb-kijutást jelentő győzelem utáni interjúkat most kétrészes filmben mutatják be.

Az első rész december 22-én, 19 órakor debütált az MLSZ TV YouTube-csatornáján, illetve a szövetség honlapján és közösségi médiafelületein.

A meccsnapi készülődésnek, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszédének, a félidei legfontosabb pillanatoknak köszönhetően a film betekintést nyújt az Izland elleni mérkőzés színfalak mögötti történéseibe. Az első rész végére az is kiderült, Marco Rossi nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak.

A film első része

A második rész december 29-én, 19 órától lesz megtekinthető. Ebből kiderül majd, hogy kire gondolt Nego Loic, az egyenlítő gól szerzője, amikor lövése áthaladt a gólvonalon, magára nézve milyen következtetéseket vont le a mérkőzés után Nagy Ádám, hogy élte meg a kijutást Gulácsi Péter egy olyan hibát követően, amely egy olyan rutinos kapussal, mint ő egy pályafutás alatt általában csak egyszer esik meg. Mellettük természetesen a mérkőzést otthon néző, a koronavírussal is harcoló Marco Rossi valamint Szoboszlai Dominik, Szalai Attila, Nikolics Nemanja és Kalmár Zsolt is beszél arról, mit jelent pályafutásában az Izland elleni győzelem és Eb-kvalifikáció.

EURÓPA-BAJNOKI PÓTSELEJTEZŐ
A-DIVÍZIÓ, DÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–IZLAND 2–1 (0–1)
Budapest,Puskás Aréna,zárt kapuk mögött. Vezette:Kuipers (holland)
MAGYARORSZÁG:Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Fiola (Lovrencsics G., 61.), Kalmár (Sigér, 61.), Nagy Á. (Nego, 84.), Szoboszlai, Holender (Nikolics, 72.) – Szalai Á. (Könyves, 84.), Sallai R.Szövetségi kapitány:Marco Rossi(a koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált kapitányt segítője, Cosimo Inguscio helyettesítette a kispadon)
IZLAND:Halldórsson – Pálsson, R. Sigurdsson, Árnason, Magnússon – J. Gudmundsson (Bödvarsson, 73.), Sigurjónsson (Ingason, 87.), Gunnarsson (Skúlason, 83.), B. Bjarnason – G. Sigurdsson, A. Finnbogason (A. Gudmundsson, 73.).Szövetségi kapitány:Erik Hamrén
Gólszerző:Nego (88.), Szoboszlai (90+2.), ill. G. Sigurdsson (11.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik