Videó: amikor a 88. percben egyenlítettünk Izland ellen – 1.

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.11.13. 10:48
null
A 2016-os Eb-meccsen Birkir Már Saevarssonról saját kapujába pattant a labda (Fotó: Nemzeti Sport)
Mint ismert, Loic Nego és Szoboszlai Dominik hajrában szerzett góljával a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Izlandot, így kijutott az Eb-re. Úgy látszik, az Európa-bajnokság, Izland és a 88. perces egyenlítés jó előjel a mieinknek.



Ugyanis a fehérváriak futballistája a 88. percben egyenlített, majd a rendes játékidő hosszabbításának második percében a salzburgi légiós döntött.

A magyar válogatott 2016 után így ismét kijutott – a részben hazai rendezésű – Európa-bajnokságra. Érdekesség, hogy a mieink legutóbb Izlanddal is összecsaptak a kontinensviadalon, ahol a 88. percben egyenlítettünk... Nikolics előkészítése után – igaz, akkor nem „gólpasszt” adtak az izlandiak, hanem be is lőtték.

Akkor végül csoportgyőztesként jutottunk tovább, de a nyolcaddöntőben Belgium már túl erősnek bizonyult.

A MIEINK GÓLJA 6:00-TÓL


EURÓPA-BAJNOKI PÓTSELEJTEZŐ
A-DIVÍZIÓ, DÖNTŐ
MAGYARORSZÁG–IZLAND 2–1 (0–1)
Budapest,Puskás Aréna,zárt kapuk mögött. Vezette:Kuipers (holland)
MAGYARORSZÁG:Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Fiola (Lovrencsics G., 61.), Kalmár (Sigér, 61.), Nagy Á. (Nego, 84.), Szoboszlai, Holender (Nikolics, 72.) – Szalai Á. (Könyves, 84.), Sallai R.Szövetségi kapitány:Marco Rossi(a koronavírus-fertőzéssel diagnosztizált kapitányt segítője, Cosimo Inguscio helyettesítette a kispadon)
IZLAND:Halldórsson – Pálsson, R. Sigurdsson, Árnason, H. Magnússon – J. Gudmundsson (Bödvarsson, 73.), Sigurjónsson (Ingason, 87.), A. Gunnarsson (Skúlason, 83.), B. Bjarnason – G. Sigurdsson, A. Finnbogason (A. Gudmondsson, 73.).Szövetségi kapitány:Erik Hamrén
Gólszerző:Nego (88.), Szoboszlai (90+2.), ill. G. Sigurdsson (11.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik