nemzetisport.hu
2014.09.29 10:08 Frissítve: 2014.10.30 01:19

Válogatott: Nem vagyok csalódott, majd szurkolok - Nikolics

Nem tagja a válogatott keretnek Nikolics Nemanja. A Videoton honosított labdarúgója tizenegy góllal vezeti az NB I góllövőlistáját, ám az ideiglenesen kinevezett szövetségi kapitány, Dárdai Pál más szempontokat is figyelembe vett a kerethirdetésnél.

Nikolics (jobbra) a DVTK ellen is gól szerzett (Fotó: Veres Viktor)

 

 

„Úgy éreztem, tovább kell lépnem, és mindent megtettem, hogy helyem legyen a legjobbak között – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Nikolics a DVTK elleni győztes (2–1) rangadót követően, amelyen a fehérváriak első gólját szerezte. – Ha valaki be akar kerülni a válogatottba, annak a saját csapatában kell bizonyítani, amit én hétről hétre próbáltam megtenni – de úgy tűnik, ez sem elég. Nem vagyok csalódott, mert még csak huszonhat éves vagyok, a karrierem felénél járok, és ez még változhat. Most a televízió előtt ülve szurkolok majd.”

Dárdai Pál első keretében a védők közé írta be Simon Krisztián nevét, amely döntéssel nemcsak a közvéleményt, hanem az újpesti szélső klubedzőjét is meglepte.

„Természetesen nagyon örülök neki, hogy Simon Krisztián helyet kapott az új kapitány bő keretében – nyilatkozta a felvetésre Nebojsa Vignjevics a Nemzeti Sportnak. – Nem gondolom ugyanakkor, hogy további kommentárt kellene fűznöm Dárdai Pál döntéséhez vagy ahhoz, esetleg milyen szerepet szán a jövőben a játékosunknak. Elismerem azonban, kétségkívül meglepett, hogy Simon Krisztián nevét a védők között találtam meg. Úgy érzem ugyanis, hogy fiatal szélsőnk főképp abban a szerepkörben tudja igazán kamatoztatni a tudását, valamint a tehetségét, amelyben itt nálunk, Újpesten játszik.”

2022.09.27 23:28:32

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2022.09.27 20:03:28

Magyar válogatott nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A legjobban talán egy hetven fölötti bácsi fogalmazta meg, a szurkolók érzéseit: »Én már sok mindent megéltem, sok nagy klasszist megcsodálhattam a magyar labdarúgásban, de sosem gondoltam volna, hogy még egyszer az életemben azt fogom látni, hogy a németeket és az angolokat is legyőzzük. Ez a csapat példakép lehet a fiatalok számára…«

2022.09.27 19:53:50

Magyar válogatott nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Ép ésszel felfoghatatlan változás.

2022.09.27 00:24:57

Magyar válogatott nemzetisport.hu

2022.09.26 23:42:43

Magyar válogatott nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A bizalom akkor értékelődik fel igazán, ha a hűségnek tétje van.