U15: három góllal kikapott a válogatott a szerbektől

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.03. 21:57
A magyar U15-ös labdarúgó-válogatott háromgólos vereséget szenvedett Szerbiától.

A 2001-es születésű futballistákból álló, nemrégiben megalakult korosztályos együttesünk harmadik nemzetközi mérkőzésén lépett pályára, az első kettőn – Szlovákia ellen – egy győzelem és egy döntetlen volt a mérlege. A szerbek elleni összecsapás előtt a szakmai stáb hét új játékost hívott meg a keretbe, s többen közülük a kezdőcsapatban léptek pályára – írja az mlsz.hu. hét új játékost hívott meg a keretbe, s többen közülük a kezdőcsapatban léptek pályára – írja az mlsz.hu.

A mieink visszafogottan kezdték a meccset, sok volt a hiba a játékunkban, a rivális pedig gyorsan önbizalmat merített a bizonytalanságainkból. Az első félidőben nagyon sok lehetőséget dolgoztak ki a vendégek, ezek közül egyet gólra is váltottak a 21. percben, és ha kapusunk, Ásványi Balázs nem véd nagyokat, már a szünet előtt eldőlhetett volna a találkozó. A fordulás után valamelyest feljavult a játékunk, stabilabb volt a védekezésünk, de a szerbek jobban használták ki lehetőségeiket, és két további gólt szerezve 3–0-ra nyertek.

„Ezúttal nem tudtuk megismételni a szlovákok ellen nyújtott teljesítményünket, ezért nem volt esélyünk a jobb eredmény elérésére a szlovákoknál jóval erősebb ellenfelünkkel szemben. El kell ismerni, hogy megérdemelt a vendégek győzelme, nagy volt a különbség a két csapat között, a szerbek a széleken rendre a védelmünk mögé tudtak kerülni, és kihasználták a hibáinkat, amelyekből sajnos nagyon sokat elkövettünk ezen a találkozón” – nyilatkozta Németh Antal szövetségi edző.

U15-ÖS VÁLOGATOTT
MAGYARORSZÁG–SZERBIA 0–3 (0–1)
Magyarország
: Ásványi Balázs (Tóth Róbert, 41.) – Pribék Bence, Csörgő Viktor (Lakatos Benjámin, 46.), Ángyán Richárd (Sághy Félix, 46.), Sasvári Dávid (Kalmár Olivér, 60.) – Nyári Patrik (Mihályi Márk, 60.), Irimiás Gergő (Földi Botond, 46.) – Cipf Dominik (Gyönyörű Gergő, 60.), Kapronczai Gergely (Mazonetto Iessio, 60.), Papp László (Papp Marcell, 46.) – Beke Péter (Törőcsik Péter, 41.),

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik