Román-magyar: magyar garázdák a Dinamo edzésén?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.06. 13:04
A click.ro román oldal arról számolt be, hogy részeg magyar drukkerek garázdálkodtak a Dinamo Bucuresti labdarúgócsapatának délelőtti edzésén.

Információik szerint Gheorghe Multescu éppen délelőtti edzést vezényelt a Stefan cel Mare Stadionban, amikor erősen ittas fiatal magyar drukkerek másztak be a pályára. Egyiküknek ez már eleve megoldhatatlan feladat volt, de társa eljutott a Dinamo-játékosokig. Ott utóbbiak közül valaki megrúgta, de ez nem akadályozta meg őt abban, hogy egy másik bukarestit megüssön. A Dinamo-futballisták az együttes egyik masszőrjének a segítségével aztán gyorsan lefogták a magáról megfeledkezett magyar drukkert, akit az időközben megérkező csendőrök társával együtt elvezettek.

Beszámolnak még egy magyarról is, aki menekülni próbált, de a kerítés átugrása közben belezuhant az árokba, és egy ideig nem is tudtak róla semmit.

Multescu a történtek után azonnal az öltözőbe vezényelte a csapatát, az edzés pedig csak azután folytatódhatott, hogy megnyugodtak a kedélyek és helyreállt a biztonságos légkör.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik