Marco Rossi: Maradok, aki voltam; Gulyás István: Tényezővé váltunk

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.01.29. 23:31
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

„Maradok, aki voltam” – mondja Marco Rossi. A már márciusra összpontosító szövetségi kapitány az Év edzője-díjról, Paulo Sousa kinevezéséről és az emberi értékek fontosságáról is beszélt Pietsch Tibornak.
„Maradok, aki voltam” – mondja Marco Rossi.
A már márciusra összpontosító szövetségi kapitány az Év edzője-díjról, Paulo Sousa kinevezéséről és az emberi értékek fontosságáról is beszélt Pietsch Tibornak.

Tényezővé váltunk a világ kézilabdatérképén. Az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságot ötödik helyen záró férfiválogatottunk szövetségi kapitánya szerint a sportágban odafigyelnek, készülnek ránk. Gulyás Istvánnal Nagy Péter beszélgetett.

Bajnoki álmokkal. Elárasztották az érzelmek Carlos Sainz Jr.-t első ferraris bevetése után. Az újonnan érkező spanyol Formula–1-es versenyző legfőbb célja, hogy vb-címhez segítse a legendás alakulatot. Zsoldos Barna írása.

Indulhat a szezon. Milák Kristóf egyhetes debreceni edzőtáborral alapozott az év első versenyére: világbajnok úszónk Nizzában lép rajtkőre a jövő héten. Kovács Erika Milák edzőjét, Selmeci Attilát kérdezte.

Adelaide-ben 4000 néző és fantasztikus hangulat fogadta az Australian Openre bemutatógálával készülő teniszsztárokat. Győri Ferenc háttéranyaga.

Nagy hullámok, nagy bravúr. Most először nem nézte a verseny állását, hanem csak saját magára figyelt – az olimpiára készülő Érdi Mária másodikként végzett az olimpiai téli regattán a Laser Radial osztályban. Tóth Anita interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik