SZ. M. 2021.01.29 23:31

Marco Rossi: Maradok, aki voltam; Gulyás István: Tényezővé váltunk

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

„Maradok, aki voltam” – mondja Marco Rossi. A már márciusra összpontosító szövetségi kapitány az Év edzője-díjról, Paulo Sousa kinevezéséről és az emberi értékek fontosságáról is beszélt Pietsch Tibornak.

Tényezővé váltunk a világ kézilabdatérképén. Az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságot ötödik helyen záró férfiválogatottunk szövetségi kapitánya szerint a sportágban odafigyelnek, készülnek ránk. Gulyás Istvánnal Nagy Péter beszélgetett.

Bajnoki álmokkal. Elárasztották az érzelmek Carlos Sainz Jr.-t első ferraris bevetése után. Az újonnan érkező spanyol Formula–1-es versenyző legfőbb célja, hogy vb-címhez segítse a legendás alakulatot. Zsoldos Barna írása.

Indulhat a szezon. Milák Kristóf egyhetes debreceni edzőtáborral alapozott az év első versenyére: világbajnok úszónk Nizzában lép rajtkőre a jövő héten. Kovács Erika Milák edzőjét, Selmeci Attilát kérdezte.

Adelaide-ben 4000 néző és fantasztikus hangulat fogadta az Australian Openre bemutatógálával készülő teniszsztárokat. Győri Ferenc háttéranyaga.

Nagy hullámok, nagy bravúr. Most először nem nézte a verseny állását, hanem csak saját magára figyelt – az olimpiára készülő Érdi Mária másodikként végzett az olimpiai téli regattán a Laser Radial osztályban. Tóth Anita interjúja.

2021.02.17 22:32:05

Magyar válogatott SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen apró ékezet is fontos lehet.

2021.02.15 10:34:49

Magyar válogatott PIETSCH TIBOR

A Globall Hotel pazar körülményeknek is köszönhető az elmúlt időszak csodás eredménysora.

2021.01.31 23:23:22

Magyar válogatott MALONYAI PÉTER

Baráti látogatás volt, nem csupán a meccsek miatt, hanem a politikai szándéknak is megfelelően.

2021.02.01 22:15:53

Magyar válogatott DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Minden jóban van valami rossz, persze csak ha úgy akarjuk látni.