Holland-magyar: csak Robben és a három kapus edzett a pályán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.08. 07:52
A Hollandia–Magyarország és a Törökország–Hollandia vb-selejtezőre készülő holland labdarúgó-válogatott keretébe ezúttal meghívott 22 játékos közül csupán egy mezőnyjátékos edzett a pályán hétfőn: Arjen Robben.

 

A Bayern klasszis szélsője a hétközi BL-remeklés után a hétvégén a rotáció jegyében és egy kisebb sérülés miatt csak 19 percre, csereként szállt be a Leverkusen elleni bajnokira, így ő úgy érezte, hogy már a hétfő késő délutáni, első válogatott edzésnek is megadja a kellő komolyságot, és felmegy a futballpályára. Ott azért nem volt teljesen egyedül, vele tartott a keretbe meghívott három kapus, Michel Vorm, Tim Krul és Jasper Cillessen is. Velük dolgozott Patrick Kluivert pályaedző.

„Pusztán elővigyázatosságból nem kezdtem a bajnokin, de a magyarok ellen százszázalékos állapotban leszek” – mondta Robben.

A többiek mind kezdőként léptek pályára klubjuk hétvégi találkozóján, így ők ezúttal megelégedtek a konditermi átmozgatással. Kivétel a sérülések miatt vészbehívóval aktivált Leroy Fer és Paul Verhaegh, mert ők még ebből is kimaradtak.

VB 2014, A HOLLAND KERET
Kapusok:
Tim Krul (Newcastle United), Michel Vorm (Swansea City), Jasper Cillessen (Ajax)
Védők: Daley Blind (Ajax), Jeffrey Bruma (PSV), Daryl Janmaat (Feyenoord), Bruno Martins Indi (Feyenoord), Paul Verhaegh (Augsburg), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Feyenoord), Jetro Willems (PSV)
Középpályások: Jordy Clasie (Feyenoord), Nigel de Jong (Milan), Leroy Fer (Norwich), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kevin Strootman (Roma), Rafael van der Vaart (Hamburger SV)
Támadók: Dirk Kuyt (Fenerbahce), Jeremain Lens (Dinamo Kijev), Robin van Persie (Manchester United), Arjen Robben (Bayern München), Memphis Depay (PSV)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik