Dárdai Márton és Balogh Botond is bekerült – íme, a mi 11-ünk!

Munkatársainktól  Munkatársainktól
Vágólapra másolva!
2024.03.06. 07:54
Szoboszlai Dominik és Balogh Botond is ott van a mi 11-ünkben (Fotó: Mravik Gusztáv)
A Nemzeti Sport szakírói az nso.hu oldalon folyamatosan összeállítják az aktuálisan legerősebbnek vélt magyar válogatottat. Hetente, naponta frissül az általunk legjobbnak gondolt együttes, figyelembe véve a játékosok formáját, a sérüléseket és az eltiltásokat is. Ha most lenne az Eb-kerethirdetés, így állhatna fel a magyar válogatott.

 

 

Dibusz Dénes végigvédte a selejtezőt, nincs ok váltani, de Gulácsi Péter visszaszerezte a helyét Lipcsében, így minimum két, remélhetőleg jó formában lévő topkapus vár bevetésre. 

Lang Ádám hosszabb kihagyás után visszakerült az Omoniába, a helyén a Parma légiósa, Balogh Botond nagyobb szerepet kaphat. Willi Orbán újra irányítja a lipcsei védelmet, egészséges, alapember a válogatottban. Szalai Attila Freiburgban sem játszik sokat, aligha kétséges, a helyén tesztelné a kapitány a herthás Dárdai Mártont. 

Folyamatosan tagja a Le Havre együttesének Nego Loic, középen a klubváltása óta folyamatosan szereplő Nagy Ádám és az Union Berlinbe visszatérő, egyre jobban teljesítő Schäfer András adja a stabilitást, a bal oldal Kerkez Milos felségterülete, de Nagy Zsolt helyettesítheti. Szoboszlai Dominik újra játszik a Liverpoolban, az Eb-re ismét tökéletes formában lehet, Sallai Roland kiemelkedően teljesít Freiburgban, és van rá esély, hogy még erősebb csapathoz igazol a nyáron. 

Varga Barnabás három egymást követő bajnokin, az MTK, a DVSC és az Újpest ellen hét gólt szerzett – vigyázzon erre a cipőjére, vigye magával Németországba is!

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik