Videó: Nehezebb bejutni a válogatott meccseire, mint egy Azahriah-koncertre – Orbán Viktor

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2023.11.12. 20:48
Orbán Viktor miniszterelnök TikTok-videójában foglalta össze a főbb októberi eseményeket, és a rövid összeállításban futballválogatottunk szereplését is érintette.

„Oda vissza 2–1, vezetjük a csoportot, a csk lassan világklasszis, és nehezebb bejutni a válogatott meccseire, mint egy Azahriah-koncertre. Szöllősi Györgynek lett igaza: nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni” – mondta Orbán Viktorlapunk főszerkesztőjének korábbi kijelentésére utalva a „Hatlövetű” nevet viselő videó első pontjában. „Oda vissza 2–1, vezetjük a csoportot, a csk lassan világklasszis, és nehezebb bejutni a válogatott meccseire, mint egy Azahriah-koncertre. Szöllősi Györgynek lett igaza: nagyobb stadiont kellett volna tervezni és építeni” – mondta Orbán Viktorlapunk főszerkesztőjének korábbi kijelentésére utalva a „Hatlövetű” nevet viselő videó első pontjában.

@viktor_a_tiktokon Hatlövetű - október #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #foryou #Karikó #Krausz #Szoboszlai #Rossi #CSOK #Trump #háború ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik