U20-as vb: a brazil kapitány szerint erős a magyar csapat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.04. 14:25
A győztes brazil labdarúgó-válogatott szakvezetője a vesztes magyar csapatot dicsérte. Amint azt már megírtuk: U20-as együttesünk 2–1-re kikapott Brazíliától az Új-Zélandon zajló korosztályos világbajnokság csoportkörének második fordulójában. Az összecsapás után a két válogatott szövetségi kapitánya értékelte a történteket.

„Nagyon kár az eredményért, mert 75 percen keresztül emberhátrányban játszottunk – idézi a fifa.com Bernd Storcknak, a magyar válogatott sportigazgatójának szavait. – Szeretnék gratulálni a csapatnak, mert fantasztikusan játszott. Még tíz emberrel is szervezetten, jól védekeztünk. Igyekeztünk támadni, de egy ilyen jó együttes ellen, mint Brazília, nehéz volt. Nagy kár, hogy elveszítettük a mérkőzést, mert hatalmas küzdelem volt.”Bernd Storcknak, a magyar válogatott sportigazgatójának szavait. – Szeretnék gratulálni a csapatnak, mert fantasztikusan játszott. Még tíz emberrel is szervezetten, jól védekeztünk. Igyekeztünk támadni, de egy ilyen jó együttes ellen, mint Brazília, nehéz volt. Nagy kár, hogy elveszítettük a mérkőzést, mert hatalmas küzdelem volt.”

Storck korábban már elmondta, nem foglalkozik a játékvezetéssel.

Rogério Micale, a brazil válogatott szövetségi kapitánya elmondta, nagyon sokat segített, hogy csapata hamar emberelőnybe került.

„A kiállítás természetesen fontos volt, és sokat segített nekünk. Alapból nehéz összecsapásra számítottunk, mert tisztában voltunk vele, hogy a magyar csapat nagyon erős. A piros lap után a kapitányuk változtatott a taktikán, és megerősítette a védelmüket. Arra törekedtünk, hogy minél nagyobb előnyt szerezzünk, és boldog vagyok, hogy kiharcoltuk a győzelmet.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik