Vb 2014: már 8 ezer jegy elkelt az észtek elleni meccsre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.06. 17:29
Nyolcezer jegy már elkelt a szeptember 10-én rendezendő Magyarország–Észtország világbajnoki selejtezőre – adta hírül az mlsz.hu. A pénteki, Románia elleni idegenbeli meccsre készülő magyar válogatott jövő hét kedden (20.30) a Puskás Ferenc Stadionban csap össze az észtekkel.

Az MLSZ tájékoztatása szerint a legolcsóbb jegyek 3000 forintba kerülnek, a szektorok több mint kétharmadába – elhelyezkedéstől függően – 3000-5000 forintos áron lehet belépőhöz jutni, a legdrágább tikettek ára pedig 12 ezer forint.

A stadionban két gyerekszektort alakítanak ki, ide iskolák, egyesületek válthatnak belépőt 14 évnél fiatalabbak részére. Ezekbe a szektorokba ingyenes a belépés, minden 9 gyerek után 1 felnőtt kísérő kötelező (a jegy ingyenes a gyerekeknek és a kísérőknek egyaránt). Minimum 10 db, maximum 50 db ilyen kedvezményes belépőt válthat egy iskola, vagy egyesület.

A mérkőzésen családi szektort (D jobb, E bal, E jobb) is kialakítanak, a szektorba 3-5 fős családok válthatnak belépőt (két szülő mellett egy, két, vagy három 14 éven aluli gyerek jogosult e jegytípusra). A Business VIP szektorba 20.ezer forintba kerülnek a jegyek, a belépő mellé catering szolgáltatás jár (meleg étel, ital). A szektor a stadion frekventált helyén található, közvetlenül a VIP-terasz mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik