Kisteleki és Platini Gera kiállításáról is beszélgetett Helsinkiben

Vágólapra másolva!
2007.09.19. 17:30
Negyven ország futballvezetői, valamint a FIFA és az UEFA legfelsőbb szintű irányítói voltak jelen kedden Helsinkiben a Finn Labdarúgó-szövetség megalakulásának századik évfordulóján. A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapjának, az mlsz.hu-nak a tájékoztatása szerint Kisteleki István és Michel Platini ismételten elemezte Gera Zoltán törökök elleni kiállításának körülményeit.
Kisteleki István szóbahozta Gera kiállítását is
Kisteleki István szóbahozta Gera kiállítását is
Kisteleki István szóbahozta Gera kiállítását is
Kisteleki István szóbahozta Gera kiállítását is

"Ahogy minden alkalommal a maximális helytállást várjuk el játékosainktól a válogatott meccseken, ugyanolyan odaadással igyekszünk mi is képviselni a magyar labdarúgás érdekeit, itthon is, külföldön is" - nyilatkozott a honlapnak a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Kisteleki István.

"Meggyőződésünk, hogy futballunk rendelkezik azzal a nemzetközi megbecsüléssel, amelynek köszönhetően teljesen természetes, amikor hallatjuk a hangunkat ilyen, és hasonló esetekben."

Emellett Ksteleki István elmondta, hogy úgy érzi mindent elkövetett annak érdekében, hogy Gera Zoltánt ne tiltsák el az ominózus törökök elleni kiállítását követően. A Platinivel folytatott tárgyalás alapján legalább is az elnök mindenképp optimista.

"Úgy érzem: ebben a konkrét ügyben megtettünk mindent, s a Platinivel folytatott tárgyalást követően ebben a tudatban várjuk az UEFA fegyelmi bizottságának csütörtöki döntését"- zárta mondandóját az elnök.

A Finn Labdarúgó-szövetség megalakulásának 100. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségen jelen volt a már említett Platini mellett a FIFA elnöke, Joseph Blatter is. A magyar szövetséget Kisteleki mellett Bienerth Gusztáv nemzetközi igazgató képviselte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik