Háromvédős felállásban játszik a magyar válogatott Isztambulban

Vágólapra másolva!
2007.09.12. 17:06
Várhidi Péter szövetségi kapitány a délutáni taktikai értekezlet után kihirdette válogatottunk esti, Törökország elleni kezdőcsapatát. Együttesünk ezúttal 1-3-3-2-2-es hadrendben játszik a szerda esti Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen Isztambulban.
Várhidi Péter együttese borsot törne a törökök orra alá
Várhidi Péter együttese borsot törne a törökök orra alá
Várhidi Péter együttese borsot törne a törökök orra alá
Várhidi Péter együttese borsot törne a törökök orra alá

A várakozásoknak megfelelően a három középső védős felállás mellett tette le a voksát a magyar szövetségi kapitány, amelyben Csizmadia Csaba, Juhász Roland és Vaskó Tamás alkotja majd a védelmet.

Szélesi Zoltán egy sorral feljebb, a középpályások között kerül bevetésre a jobb szélen, és Vanczák Vilmos is előretolt balbekket fog játszani a az összecsapáson.

A magyar idő szerint este fél nyolckor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőn a török válogatottra óriási nyomás nehezedik, hiszen nyernie kell, ahhoz, hogy lépést tudjon tartani, Görögországgal és Novégiával a C-csoportban.

A magyarok azonban felszabadultan jászhatnak majd Isztambulban, hiszen a Várhidi legénység háza táján elsősorban a csapatépítés a legfőbb cél.
A MAGYAR VÁLOGATOTT TÖRÖKÖK ELLENI KEZDŐCSAPATA
Fülöp Márton – Csizmadia Csaba, Juhász Roland, Vaskó Tamás – Szélesi Zoltán, Vass Ádám, Vanczák Vilmos – Gera Zoltán, Hajnal Tamás – Priskin Tamás, Dzsudzsák Balázs

RENDKÍVÜLI BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK ISZTAMBULBAN

Ami az előkészületeket illeti, a biztonsági intézkedések minden képzeletet felülmúlnak Isztambulban. Az előzetes információk szerint az Inönu Stadionban 200 rendőr és 500 biztonsági ember ügyel a rendre, a létesítményen belül 64, azon kívül pedig 19 kamera áll készenlétben, hogy rögzítse az esetleges atrocitásokat. A török nagyvárosban zuhog az eső, ennek megfelelően a válogatottunk a többszörös rendőrségi felvezetés ellenére is csak különleges nehézségek árán jutott el időben a meccs színhelyére.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik