Videó: Szalai Attila nagyot hibázott, de az edzője mégis őt dicsérte

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.11.01. 13:05
null
Szalai és a kapus is benne volt a gólban (Fotó: AFP)
A Fenerbahce idegenben 5–2-re legyőzte az Istanbulsport a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában, vasárnap. A hazaiak az első góljukat, 0–2-nél Szalai Attila röviden hátrapasszolt labdájából szerezték, de a vendégek vezetőedzője, Jorge Jesus ennek ellenére is a magyar válogatott védőt dicsérte – olvasható a haberder.com-on.

„Ha kapusposzton akarunk rotálni, akkor Altay Bayindirnek van két helyettese a kapuban, de Szalai Attila esetében ez nincs így – jelentette ki Jorge Jesus.Csupán két belső védőnk van, Szalai és Serdar Aziz, előbbi mindegyik mérkőzést végigjátszotta, ezért a sérülés határán futballozik. Sajnos ha szünetel a bajnokság, akkor a válogatottban is további játékpercek kerülnek a lábába.”

„Szalai azonban nem egy átlagos játékos, hanem egy különleges sportoló. Fizikailag még mindig jó állapotban van, nem volt sérülése, úgyhogy nincs más választása, mint játszani” – mondta az edző. Hozzátette, hogy a középpályán és a csatársorban is tud forgatni, de hátul nem. Viccesen megjegyezte, hogy amennyiben egy újabb belső védője kidől, úgy lehet, kénytelen lesz saját magát beállítani.

SZALAI ATTILA HÁTRAPASSZÁBÓL SZÜLETETT GÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik